Wopke schermt UBO’s af

Deel dit topic

Reacties

Groen1
Overdracht van macht
niburu.co/index.php/…
Farmer_
Gisteren legde verschillende Duitsers op Facebook de link met hoe Nazi Duitsland begon met de uitgeroepen Klimaat noodtoestand van de EU .
Die weten het nog.
de Haas
@Farmer_ Het verschil is wel dat Hitler miljoenen volgelingen had. In dit geval zijn er een handvol hippies uit de randstad en nog wat inclusieve ambtenaren/bestuurders die dit beleid steunen, verder niet.
Pluto
Die link is onder meerdere prikkers al vaker gelegd.
+1
Farmer_
.

(klik om te vergroten)

Groen1
Groen akkoord
europadecentraal.nl/wat-is-de-europese-green-deal/

Samen met vijf andere organisaties publiceert Positive Money Europe vandaag een kort rapport waarin wordt uiteengezet hoe de nieuwe voorzitter van de EC Ursula Von Der Leyen het best de 'Green Deal' van één triljoen euro kan leveren die zij beloofde om haar verkiezing veilig te stellen.
Eu Green Deal door te pleiten voor een "Europese groene deal", heeft Ursula von Der Leyen de verwachtingen voor de nieuwe Europese Commissie zeer hoog gesteld.
De aanpak van de dreiging van klimaatverandering vereist een grote verschuiving in de manier waarop financiële middelen worden toegewezen. De EC schat dat het komende decennium minimaal 180 miljard euro aan extra investeringen per jaar nodig is om de EU haar klimaatdoelstellingen te laten bereiken.
In deze briefing, opgesteld door zes maatschappelijke organisaties (European Environmental Bureau, Finance Watch, WWF Europe, Greentervention, Positive Money Europe, Fondation Nicolas Hulot), formuleren we een reeks uitgebreide aanbevelingen die nodig zijn om de Commissie van een financieel kader te voorzien tot de uitdaging die de Commissie zichzelf heeft opgedragen.
In navolging van de voorstellen van Positive Money Europe beveelt de groep NGO's met name aan om beter gebruik te maken van de huidige lage rente die bestaat als gevolg van de enorme interventies van de ECB. Om deze zeer gunstige financiële omgeving optimaal te benutten, moet de EU de Europese Investeringsbank opwaarderen en deze - in coördinatie met nationale openbare banken - gebruiken als middel om een ​​groot uitgifteprogramma voor groene obligaties te lanceren. De ECB kan een dergelijk initiatief ondersteunen door kwantitatieve verruiming - zoals zij al doet. Door de aankoop van EIB-obligaties te verhogen, zou de ECB kunnen helpen de financieringskosten van de EIB en de nationale openbare banken verder te verlagen en hen in staat te stellen meer risico's te nemen (bijvoorbeeld onzekere O&O, nieuwe technologie, experimentele projecten) en minder financierbare projecten te financieren.
"Wij geloven dat een echte, baanbrekende Green Deal op korte termijn haalbaar is - maar alleen als de EC erin slaagt de voorwaarden voor zowel private als publieke financiering te herzien." Concludeert het rapport.
positivemoney.eu/2019/09/…
Farmer_
@Groen1 EU gaat zich vernietigen, snel eruit.
+1
Groen1

de Thijs
Kernenergie ben ik tegen, zo lang zo'n centrale niet te verzekeren is moet je er niet aan beginnen zij een vriend van me al eens toen ik hem er naar vroeg, en hij is een stralingsdeskundige niveau 3

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0