SGP: afpakken vergunde ruimte en productierechten gaat door

Is de SGP de enige partij die wakker is ???

Oppositiepartij SGP zegt in een reactie dat het kabinet blijkbaar doorgaat met het afpakken van vergunde ruimte en productierechten. Daar gaat woordvoerder Roelof Bisschop dwars voor liggen, laat hij weten. “Het zorgt voor enorme onzekerheid en werkt contraproductief. Het kan niet zo zijn dat de landbouw alleen maar in moet leveren ten gunste van andere sectoren,” zegt Bisschop.

Dan wordt het toch nog een hongerige kerst..... en max 40 km richting Distributiecentra en de mac.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kringloper
De Nederlandse landbouw is ten dode opgeschreven. Oostblok neemt het over, gesteund door miljarden subsidies, dankzij de EU.
+2
Farmer_
@Kringloper Idd, ze hebben oplossingen bedacht voor bouw enz voor een probleem wat niet bestaat, nu zijn de boeren aan de beurt, deze gekte is niet meer te stoppen.
+1
de hoef
Waar staat dit
rene-de-jong
@de hoef Boerderie .nl

Staat ook dat stukje van Carooltje bij dat is positief (als ze het echt doet)

boerderij.nl/Home/Nieuws/…
kwarkje
@rene-de-jong ze zal best wel ff gaan
Misschien wel om te vertellen dat de derogatie voor de volgende 4 jaar niet echt goed past binnen het nieuwe Nederland
rene-de-jong
@kwarkje Nou ik ga dan maar van de goede bedoelingen uit en dat ze nu op het goede spoor zit.
Feitelijk kunnen ze ook niets anders dan de bron van de ellende aan te pakken. En die zit in de aanwijzing van een hoop zooi en een lukrake invulling van de richtlijn vertaald in de nb-wet later Wnb.

Ze zal Nico nog vele malen nodig zijn vermoed ik.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0