40 dagen houdbare melk
Een oude sovjetunie innovatie kan melk langer houdbaar maken door plotselinge drukverschillen tjdens hittebehandeling. Door de drukverschillen komen bacterien naar de rand van de druppels, waardoor de pasteurisatie beter zijn werk kan doen.
Dit maakt verscheping en wereldwijde distributie makkelijker waardoor we op de melk nog meer concurentie kunnen krijgen of leveren. Alle melk is wit, waar gaan we ons op onderscheiden om op de wereldmarkt mee te kunnen?
Bron
springwise.com
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's innovatie , melk , dairy , houdbare melk , wereldmarkt , wit en distributie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Bovendien: na opening beperkt houdbaar!