CDA en VVD willen duidelijkheid over fosfaatrechtenOriginele beschrijving

CDA en VVD hebben landbouwminister Carola Schouten opheldering gevraagd over de fosfaatrechten. Duizenden veehouders zijn nog in het ongewisse over de toewijzing van fosfaatrechten.

Deel dit topic CDA en VVD willen duidelijkheid over fosfaatrechten (agri24.nu)

CDA en VVD hebben landbouwminister Carola Schouten opheldering gevraagd over de fosfaatrechten. Duizenden veehouders zijn nog in het ongewisse over de toewijzing van fosfaatrechten. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

christo2.0
Rare vertoning. Ze hebben toch cijfers ontvangen van de verdeling van de toegekende rechten en inzage gehad in de stukken met de EU. Daar hoor je ze niet over.
+3
Farma_boerke
@christo2.0 Is puur voor de buhne, achterban paaien we staan achter jullie ter ondersteuning. Helaas is dat wel mijlenver achter ons.
Dirk van Zetten
Een ding is zeker, veel ondernemers wachten nog op de uitspraak. Bij afwijzing bezwaren zullen nog veel boeren het bedrijf beëindigen.
hans1980
@Dirk van Zetten denk dat dat meevalt
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden schouten , cda , vvd , veehouders en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!