Onzeker verband tussen afname weidevogels en gewasbeschermersOriginele beschrijving

Het is niet zeker dat er een verband is tussen de afname van weidevogels en gewasbeschermers in mest. Dat concludeert het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb).

 Onzeker verband tussen afname weidevogels en gewasbeschermers (agri24.nu)

Het is niet zeker dat er een verband is tussen de afname van weidevogels en gewasbeschermers in mest. Dat concludeert het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb). - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

Pluto
Kijk ook even of er verband is tussen de wettelijke regels omtrent en de terug gang van weidevogels en insecten ???. We zijn nog steeds bomen aan het kappen die een goede satelliet ontvangst op perceel niveau onmogelijk maken , dit in opdracht van rvo !.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden mest en weidevogels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!