21

Wat doen de slechte weersomstandigheden in Europa met de melkaanvoer ?

Dat moet ook gunstig zijn voor de zuivelhandel.

Deel dit topic

Reacties

Melkaanvoer zal dalen. Bezoeken van de consument aan de winkel helaas ook. Gevolg lagere prijs voor ons product
+3
In Nederland is het even geen weer. Maar om even met John Deere zijn filosofie te spreken: "Hoe groot Nederland is?, opgeteld maken wij jaarlijks in 20 uur tijd alle machines voor Nederland. Zo groot is Nederland" Dus ons weer nu heeft geen invloed op de wereldmarkt laat staan op die 1 a 2 % wat onze koeien wat minder geven.
@van Ittersum Laat Nederland nou net het john deere kwa zuivel export zijn.
+2
@ted9 veel te duur, bedoel je?🤣
Quote Reactie van @van Ittersum:
veel te duur, bedoel je?

Kwaliteit heeft zijn prijs
@Frans1 als ik nog een jongetje van 10 jaar oud was zou ik zeggen;" die trekker van mijn papa is de beste" 🤣. Helaas is mijn kop en inhoud 50+
Quote Reactie van @van Ittersum:
Helaas is mijn kop en inhoud 50+

En de trekker niet van papa maar van jezelf(of geleased natuurlijk 😜 ) 😂
Quote Reactie van @van Ittersum:
Hoe groot Nederland is?, opgeteld maken wij jaarlijks in 20 uur tijd alle machines voor Nederland. Zo groot is Nederland"

Wie het kleine niet eert..
@Frans1 dit was indertijd toen JD af wilde van al die dealers en die dachten dat ze wat waren en een blok konden zetten. Was even een ontnuchtering hoe JD over hun dacht....Gaat niet alleen op voor JD ook voor andere merken binnen het hele MKB gebeuren. Het lijkt heel wat maar ondertussen.
+2
@van Ittersum Het klopt dat Nederland geen partij is kwa productie, maar bij een overvolle markt kan 1% meer productie 10% prijsdaling veroorzaken.
@van Ittersum als jd echt in 20 uur alle machines kan maken voor de nederlandse markt worden ze wel heel vluchtig in elkaar gezet, nee bedankt.... 😉 ben sowieso niet van plan mee te helpen betalen aan de absurde ideen van die trump met zijn varkensoogjes
+1
Welke slechte weersomstandigheden pipo?
+1
@cjw73
Steeds na een korte warmte periode veel regen is de regel.
@groeier kan toch niet beter. Even maaien en dan kant maar weer groeien. En die koeien zitten toch altijd binnen dus no problem at all.🤗🤗
Zuivelproductie per land 2018
zuivelnl.org/wp-content/uploads/…
@Groen1
En van April/Mei
Welk slecht weer?
+1
Door geheel Ierland en Engeland zijn de weersomstandigheden alleen maar slecht geweest, plus grote delen van Nederland, Belgie, frankrijk/duitsland.
@groeier Ben tot nu toe prima tevreden over het weer
@achterhoeker2
vooruitzichten zijn gunstig
+1
@dorpsrandhoeve
Na regen komt zonneschijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0