Illustratie van: dikketrekker

Schouten gaat kijken naar hoog percentage meerlingen

Als de I&R onregelmatigheden bij boeren weer op orde is, wordt opnieuw gekeken naar het hoge aantal meerlingen.

Deel dit topic

Reacties

+3
Pluto
Een half % meer meerlingen ???. Geef maar toe je hebt hellemaal niks . Schouten heeft in haar korte regeer periode al meer schade aangericht dan de twee staats secretarissen voor haar .
mlkvhoudr
@Pluto gebruik je verstand eens.....
Weidezicht
@Pluto nou van dam zal het wel winnen hoor. Heeft bij dat linkse omroep bolwerk alle ruimte om ons nog dagelijks een loer te draaien. De linkse eenzijdige media is veel gevaarlijker dan een staatssecretaris die iets te fel gereageerd heeft. Alle andere sector vertegenwoordigers hadden juist wat kalmer en met een slag om de arm moeten reageren. Schouten kon niet veel anders. Nu moet de sector een groot podium moeten vinden om de afgelopen periode in het juiste perspectief met concrete getallen te plaatsen en dat aan de bevolking uit te leggen. Niet alleen wijzen naar anderen maar ook die paar overgebleven fraude gevallen veroordelen en dan eens goed uitleggen hoe wij in de media afgeschilderd zijn.
+3
Wat een DOM volk, en wat voegt het toe??? Kompleet de weg kwiet, o oo o wat is fosfaat een probleem.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0