Automatisch inboeken van facturen


Hoe zijn de ervaringen met dit soort online boekhoudprogramma's. Wij zijn ons er zo langzamerhand in aan het verdiepen omdat er steeds meer rekeningen via de mail komen en wij geen drukkerij hebben, dus ben benieuwd naar de ervaringen

Originele beschrijving

Ook eenmanszaken en zzp'ers kunnen met automatisch inboeken van facturen de boekhouding grotendeels automatiseren. De vereisten, en het maken van een keuze.


 Automatisch inboeken van facturen (ondernemersadministratie.nl)

Ook eenmanszaken en zzp'ers kunnen met automatisch inboeken van facturen de boekhouding grotendeels automatiseren. De vereisten, en het maken van een keuze.

mlkvhoudr

Laatste  |  

Reacties

+2
jan w
Gaat wel goed, met wel als kantekening dat je over een glasvezel internet moet beschikken. Anders is het veel te traag.
van Ittersum
.
+1
van Ittersum
Ik werk met snelstart( www.snelstart.nl ) relatief zeer goedkoop, vooral het onderhoudscontract. Ik laat alle bankboekingen automatisch inboeken, kan nog veel uitgebreider maar dat kunnen ze je wel vertellen. Mijn vrouw werkt op haar werk echt met zo'n gecompliceerde accountvieuw ofzo maar maakt je wel wat kwetsbaar en gaat via externe servers etc. Ik doe zelf boekhoudkundig alles zelf , behalve de aangifte van IB. Btw aangiften enz zijn echt een fluitje van een cent. Tis de voorbereiding in je pakket, als die goed georganiseerd is lukt het iedereen. Daarom wel even een wisselgesprek met je accountant en bank houden, dezelfde taal leest dezelfde data. I
+2
arjankok
Zonder glasvezel gaat het ook goed hoor alles duurt wat langer en dat is irritant in deze dolgedraaide maatschappij !
Piet1960
Zal hier op 7 mb op koper niet lukken denk ik.
jan w
@Piet1960
dan mag je nog van geluk spreken, wij zitten rond de 1.5 mbps
Piet1960
@jan w Maar prikkebord werkt nog bij je hoor!!
jan w
@Piet1960
1.7 down en 0.3 up
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden ervaringen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!