Illustratie van: dikketrekker

Meerderheid achter handelswijze minister en sectorpartijen inzake fraude

61 procent van de bezoekers van Melkvee.nl vindt dat minister Schouten en de voormannen van de sectorpartijen juist hebben gehandeld met betrekking tot de fraude in de dierregistratie.

Deel dit topic

Reacties

Todi
Schouten kan de rommel van de voormannen op ruimen.
+1
boer aad
@Todi niet van de voormannen maar van onze collega boeren
Todi
Moet ik nog zien Aad van de collega s. Regels bedenken zonder een deugdelijk controle systeem werkt niet.
+1
boer aad
@Todi dus de voormannen hebben dus de fraude gepleegd en de 'frauderende' boer dus niet ???? wordt nu wel heel moeilijk voor me hoor. Ik gelooft wel dat alles veel groter wordt gemaakt dan het uit eindelijk is
+1
josl
Klets Todi, maar je word op je wenken bedient. De regels zullen strenger worden, de controle intensiever, en de consequenties groter. We gaan elke boer strak in het gareel zetten en pist hij buiten het paaltje word zijn melk niet eens meer opgehaald.
+4
Jan S
😀
+1
@Jan SHoi Jan, even ter info. 4 van de 7 vakgroep leden van LTO Nederland zijn per 1-9-2017 begonnen. Kan jij mij uitleggen wat een BoBo is? Kan ik kijken of ik inderdaad bij die groep pas. Mvrgr Wilco
+1
Jan S
😀
+2
robbies
@Jan S een beetje minder tieren komt je geloofwaardigheid ten goede
Jan S
😀
Pluto
@Jan S Eens gestolen voor altijd een dief !!!.
Jan S
😀
+4
dwers
Er komt straks nog weer een nieuwe melkstroom bij, fraude vrije melk.
Men dient dan wel een 1 op1 contract te tekenen met nvwa, die dan wekelijks U administratie controleert.
+1
pietjepuk
@dwers kan ik ook mijn volledige administratie en verantwoordelijkheid uitbesteden aan de nvwa. 100 euro per week lijkt me een mooi bedrag.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee en fraude geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN