110 koeien komen om bij uitslaande brand

Bij een grote uitslaande brand in Zandhuizen in het zuiden van Friesland zijn gisteravond 110 koeien omgekomen. Dat melden diverse media.

Deel dit topic

Reacties

de hoef
Triest
arjankok
Stal met vleeskoeien ?
Coen
@arjankok , stal met rosekalveren in behouden gebleven.
+1
fokker
Hier is 10 jaar geleden ook een traditionele stal verbrand we wisten alle koeien los te krijgen in donker terwijl de kap al in de volle glorie stond onder een oorverdovend lawaai van vallende dakpannen op de zolder . Maar de koeien hadden eerst een rondje gerend in de wei maar kwamen in galop terug rennen zo weer terug in de brandende stal. Gelukkig kwamen ze er weer snel uit inmiddels waren er meer mensen om te jagen.Ze konden gelukkig onder gebracht worden bij een buurman die net gestopt was.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brand , koeien , melkvee en friesland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0