Boer en burger verbinden

Ruim een eeuw geleden werd de eerste waakhond over ons voedsel opgericht. Die had flink wat te doen: melk werd aangelengd met water uit de sloot, brood werd op gewicht gebracht met gips, en koffie bevatte heel veel bruin, maar weinig koffie. Vanuit dat perspectief hebben we vandaag weinig te klagen. Ons voedsel is beter en veiliger dan ooit. Tegelijkertijd is de burgers steeds kritischer en heeft een mening over de voedselproductie in ons land. Ik ben daarom erg blij met initiatieven zoals @boerburgertweet om burgers te informeren en boer en burger met elkaar te verbinden.

Deel dit topic

Reacties

George
Weer zo'n populaire kop op dit topic dat ik al direct weet dat ik het niet ga lezen. En veel andere ook niet gezien het aantal reacties.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @George:
dat ik het niet ga lezen
Moet je je tijd idd niet aan verspillen. Een grijsgedraaide plaat......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , gewicht , melk , voedselproductie , burgers , boer , waakhond , brood , voedsel , milkstory en koffie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0