Illustratie van: JohnDeerenr1

Enige stier van combinatie Delissen en Van de Schans blijkt topper

Vds Metallic is de grote onbekende in de top van de indexlijst. Hij blijkt te zijn gefokt door Piet van de Schans uit Zeeland (NB), wiens bedrijf in 2010 samenging met dat van dorpsgenoot Arie Delissen. Metallic is geboren bij Delissen en de mannen zijn er dan ook maar wat trots op dat ze als ‘gewone boeren’ een topstier hebben gefokt.

Deel dit topic

Reacties

arjankok
Dochters van negatieve eiwit [%] verervers lijken met het ouder worden nog lagere gehaltes te krijgen !
pieko
Wel een stier om je Ureum in de melk te verlagen, een tegenpool van de topper van K & L RDavid. @arjankok Welke is nu beter? geef mij Metallic maar, dat scheelt zomaar 6 kg N excretie fosfortair. Andere vraag: vonden de koeien de 2 zakjes Samenwerkingsvoer lekker?
nieuwe link apps.crv4all.nl/modules/stierzoeken/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's topper , piet , melkvee , stier , zeeland , 2010 en schans geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0