Kloof dichten tussen boer en burger met lespakket voor basisscholen

Zes CAH-studenten ontwierpen een agrarisch lespakket voor basisscholen. Daarmee willen ze zoveel mogelijk basisschoolleerlingen uitleg geven over de dagelijkse werkzaamheden op een boerderij en hoe dieren en planten opgroeien in ons land. Het initiatief genaamd 'Boereninbeeld', moet bijdragen aan imagoverbetering van de sector en de kloof dichten die is ontstaan tussen boer en burger. 

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Ben benieuwd hoe ze industriemelken gaan verkopen aan kritische burgers. De link werkt alvast niet meer 😄. Lijkt me gevaarlijk door dit door iemand uit de sector zelf te laten doen, flink wat tunnelvisie is ons niet vreemd. De west-nederlandse stadsmens kijkt toch heel anders tegen de wereld aan dan de gemiddelde achterhoeker.
3 speen
Geldt dat ook voor een Overijsselse zand boer
Herbert
Een verbod op de overdreven verhalen en soms zelfs onzin die wakker dier de wereld in helpt zou ook al werken.
jan is hobbyboer
Quote:
@Herbert: Een verbod op de overdreven verhalen

Ik ben niet zo van de verboden op vrijheid van meningsuiting alleen omdat iets je niet goed van pas komt.
marcel r
Top idee!!!
Metal ap
Gaat nooit lukken,lukt alleen als er een te kort aan voedsel is maar dat durt nog ff

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , dieren en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN