Brussel praat nog niet over toekomst GLB

Op uitnodiging van staatssecretaris Van Dam praten de Europese landbouwministers vandaag en morgen over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) van na 2020. Maar in Brussel staat dit onderwerp nog niet op de agenda.

Deel dit topic

Reacties

Freriks
Ach ja. Uit alles blijkt dat de Nederlandse landbouwwoordvoerders van de politieke partijen meer bezig zijn met de volgende verkiezingen dan met de huidige toestand in de landbouw.
George
Ach dien sies heeft niks te willen in Brussel ! Ze hebben pas het GLB met betalingsrechten uitgestippeld en dien sies meent dat er weer iets anders moet komen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwbeleid , glb , gemeenschappelijk landbouwbeleid , toekomst en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0