Diezel ???????

De Russisch-sancties tegen het Westen zijn bedreiging tot ernstige depressie

Poetin zou gisteren zijn gepasseerd in de Doema (parlement), een reeks wetten ooit gezien in de moderne geschiedenis van Rusland, die, eenmaal vastgesteld, zou een "economische orkaan" in de westerse wereld te creëren en dompelen de staten Staten en de Europese Unie in een onmiddellijke depressie en zelfs regelrechte economische ineenstorting.

Deze nieuwe wetten zijn vastgesteld door de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, die beroemd is om de ontwikkeling van wat wordt aangeduid als een "gedemilitariseerde ultieme reactie" van Rusland naar westerse sancties opdracht econoom Sergei Glazyev, beschouwd agressie van Rusland. Zij instrueren alle Russische, openbare en particuliere ondernemingen, om onmiddellijk te stoppen terug te betalen meer dan $ 700 miljard aan leningen aan een bank die de nationaliteit van een land dat het toepassen van sancties of dreigen met sancties tegen Rusland of zelfs met filialen in deze landen.

Eenmaal aangenomen, zouden deze wetten het geld verloren door Rusland na de manipulatie door de westerse wereld olieprijzen en na aanvallen tegen de roebel te herstellen. Western manipulatie zou de wereldoliemarkt met meer dan 5 miljoen vaten per dag van overschotten overstromen (Saoedi Arabië), naast de manipulatie door de New York Mercantile Exchange (NYMEX), de lagere olieprijzen.

President Poetin werd gedwongen om nu deze wetten dienen in de Doema, na de gegeven donker in vergelijking met de Russische Veiligheidsraad van de minister van Economische Ontwikkeling, Aleksey Ulyukayev, waarschuwt dat de huidige periode van lage olieprijzen kan duren tientallen jaren, en dat de Britse deskundigen zeggen dat de prijzen zelfs kunnen dalen tot $ 10 per vat.

De indiening door president Poetin van deze wetten voor de Doema, is gelijktijdig met de succesvolle opening van de beurs in St. Petersburg (spimex), die komt om de-dollarize Russische olie in de wereld systeem van de oliedollars VS, het breken van de Amerikaanse hegemonie en zijn vermogen om zijn oorlogen te financieren met geld uit andere landen.
In een soortgelijke poging om de strijd tegen de wereldwijde hegemonie en tegen de mondiale bedreigingen van de oorlog door de Amerikanen, heeft China vorige week veroordeeld tot al zijn banken om onmiddellijk te stoppen met het kopen van Amerikaanse dollars.
De "presstituée" en de grote Amerikaanse media zeggen niets om hun medeburgers van de verschrikkelijke gevolgen van deze nieuwe Russische wetten op hun eigen situatie. Door nadelen, bewust, West oligarchen alleen al in de laatste twee weken, verloren in de aandelenmarkten meer dan $ 1000.000.000.000 (duizend miljard). Het is net als het wissen van in een keer de gecombineerde waarde van deze technologie reuzen Google ($ 508.000.000.000), Facebook ($ 281.000.000.000), Intel ($ 154.000.000.000), Netflix (50 $ miljard dollar) en Yahoo ( 29000000000 $).
Nog meer verbazingwekkend, ondanks deze enorme verlies van welvaart voor het Amerikaanse volk (pensioenen, spaargeld, aandelenfondsen en obligaties), president Obama aarzelde niet om zijn medeburgers te vertellen gisteravond dat hun economie was goed en Zijn tegenstanders waren de "politieke fictie". Misschien Obama was de legendarische goeroe van de beurs, Art Cashin die gisteren gewaarschuwd dat de paniek in de markt "zal de wereld schokken", of was het de Royal Bank of Scotland (RBS), die, Gisteren drong er bij al haar klanten: "Verkoop alles!
"RBS heeft klanten gewaarschuwd te verwachten een" catastrofale jaar ", alsmede een deflatoire wereldwijde crisis. Het is tijd om zijn aandelen te verkopen voordat het te laat is", waarschuwde ze.
De RBS credit team gaf aan dat de marktsituatie was zo alarmerend als die welke heerste net vóór de financiële crisis van 2008. De belangrijkste aandelenmarkten in het bijzonder zou kunnen verliezen tot een vijfde van hun waarde, terwijl een vat olie zou $ 16 te bereiken. "Verkoop alles behalve hoogwaardige obligaties. Dit is om alles te doen om zijn startkapitaal te vinden. In een overvolle zaal, de uitgang is klein ", vertelde ze cliënten in een notitie, meldt The Sydney Morning Herald.

Rusland is 's werelds grootste olieproducent, het kan exporteren naar meer dan 75%. De nieuwe wet zal beschermen president Poetin de export, en ongeacht de prijs per vat. Het kan niet worden gezegd van de naaste bondgenoot van Obama's in het Midden-Oosten, de sinistere en barbaarse Saoedi-Arabië, wiens despotische leider, de facto, kroonprins Mohammed bin Salman, leidde zijn land naar de rand van de afgrond door leidende twee gelijktijdige oorlogen: die van Syrië en Jemen. Zodra de waarschijnlijke ineenstorting van Arabië, is het zeker dat de westerse landen een nieuwe ronde van de olie-oorlogen zal leiden.Rusland is 's werelds grootste olieproducent, het kan exporteren naar meer dan 75%. De nieuwe wet zal beschermen president Poetin de export, en ongeacht de prijs per vat. Het kan niet worden gezegd van de naaste bondgenoot van Obama's in het Midden-Oosten, de sinistere en barbaarse Saoedi-Arabië, wiens despotische leider, de facto, kroonprins Mohammed bin Salman, leidde zijn land naar de rand van de afgrond door leidende twee gelijktijdige oorlogen: die van Syrië en Jemen. Zodra de waarschijnlijke ineenstorting van Arabië, is het zeker dat de westerse landen een nieuwe ronde van de olie-oorlogen zal leiden.

Maar voordat ze beginnen aan nieuwe olie-oorlogen, moeten ze eerst worden opnieuw kennis te maken met hun eigen geschiedenis, zoals onlangs schreef de Amerikaanse schrijver, gespecialiseerd in de Amerikaanse buitenlandse politiek Michael Peck:

"Tijdens de laatste honderd jaar, olie is een veel voorkomende reden voor oorlogen. De volken hebben oorlogen, anderen bouwden hun militaire strategie om olievelden te veroveren of te voorkomen dat hun rivalen om dit te controleren grondstof die wordt beschouwd als de hoeksteen van de industriële en moderne militaire economieën. Maar waarom je handen op een olieveld wanneer u uw land te ruïneren om daar te komen? Verschillende landen hebben geleerd om hun kosten, dat de prijs voor de vangst van de olie kan veel groter zijn dan de waarde zijn. De recente geschiedenis van de Prouve. "

Tot aan de crash en het einde van de petrodollar systeem Poetin verkoopt Russische olie en gas tegen goudHet is duidelijk dat hij niet schreeuw het van de daken. En, natuurlijk, neemt hij altijd de dollar als betaalmiddel ... door. Tussenliggende zodra hij ontvangt die dollars, de uitwisseling tegen fysiek goud.
Zo werden, tijdens het derde kwartaal van 2014, Rusland heeft gekocht 55 ton goud is meer dan de officiële aankopen van alle centrale banken van de wereld bij elkaar!

Samengevat, is de olieprijs ondergewaardeerd, maar deze factor wordt gecompenseerd door het feit dat de dollar is ze, overgewaardeerd. Met deze overgewaardeerde activa, Poetin koopt goud, dat is ... onderschat hem. Als Rusland lijkt nu te verliezen, zal het op middellange termijn winnaar.
Deze briljante combinatie van economische Poetin zet het Westen, onder leiding van de Verenigde Staten in de positie van een slang die zijn staart agressief.
Dit idee trap "goud" is waarschijnlijk zijn economisch adviseur, Sergei Glazyev. Dit briljant idee is meesterlijk uitgevoerd door Poetin met de onvoorwaardelijke steun van zijn Chinese ambtgenoot, Xi Jinping.

Het Westen kan alles doen wat in haar macht ligt om kunstmatig verhogen van de koopkracht van de dollar, de lagere olieprijzen en een kunstmatige verlaging van de koopkracht van goud, is het een onoplosbaar probleem blijft: voorraad van fysiek goud in het bezit van het Westen is niet onbeperkt. Dus hoe meer het Westen devalueert de olie en goud tegen de dollar, hoe meer het verliest zijn fysiek goud.

Toen het Westen meer goud aan de Russen en Chinezen voor ze recyclen hun dollars zal hebben, is het spel afgelopen. Wanneer dat zal hij vastgehouden, wat zal precies gebeuren?
Dit zal "Schaakmat" voor het Westen.
Het zal ook een monetaire en economische aardbeving, waarvan de gevolgen zijn moeilijk te voorspellen zijn, en zullen we allemaal slachtoffers.
De oligarchen en huishoudsters en financiële elites te voorschijn te komen, vrijwel ongedeerd.

Bron: Russische "weaponized Default" wet bedreigt Sluiten van het gehele westerse wereld

Lees meer »

Deel dit topic

Campagne

Reacties

Campagne
Het is met Google vertaald, maar nog wel te volgen volgens mij.
diezel
Quote:
@Campagne: maar nog wel te volgen volgens mij.

Wat mij betreft hééél goed te volgen.
Fascinerend en tevens beangstigend die steeds verder oplopende spanningen tussen Oost en West. Op alle gebied. 😞
+1
jan 1
Propaganda !!
groeier
De lage prijs voor gas is ook weer ergens goed voor.
reality
Het gaat pas weer goed als de diesel 1,40 € kost.
Jannus
Kunstmest ??
+2
arjan_kok
vindt de uittocht van joden uit Europa ook teken aan de wand van naderende wereld oorlogen
reality
En wat vind je dan van de intocht van vrnl jonge mannen?
+2
gaitoetklooster
Hier komt enorm veel trammelant van.
@gaitoetkloosterFarmer hoe is het in duutslaand met het zooitje , import vluchtelingen ???
Farmer_
@de tukker oet twente
Zooitje, dat wordt het einde van Merkel
Zoeiton2
Wat een kolder verhaal. De olie is goedkoop en hoe lager de prijs hoe hoger de produktie.Alle opslagtanks en schepen zitten bomvol en der komt nog veel meer aan.
arie.j
De olie prijs blijft geen jaren zo laag als nu.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland , china , export , grond , burgers , politiek , bank , economie , facebook , grondstof , goud , financieren en taal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!