Zuivelnoteringen kleuren rood

Afgelopen dinsdag noteerde internetveiling Global Dairy Trade al een min van 1,4 procent en een forse daling voor boter, met 5,9 procent. Ook in Nederland daalt de boterprijs al weken op rij.

Deel dit topic

Reacties

reality
Eigenlijk is dit niet echt een verrassing.....
weurding
Nog een half jaartje houtje sabbelen volgens de geleerden, dan kunnen we er weer op bijten 😄
+2
Frans1
Ik mis HF-fan,die zou nu weer zeggen dat ze in het buitenland gauw gaan stoppen. Of zou hij zelf al vastgelopen zijn 😞
+1
Kuilgras
Nog een jaartje op houtje sabbelen dan zijn de tandjes helemaal weg. Wanneer worden we nu eens volwassen, we weten toch dat de fopspeen subsidie helemaal leeggedronken is. De eigen broek ophouden en verantwoordelijk zijn voor de eigen handtekening. Sharon was een politieke passant. Iedereen die naar naar wijst weet niets van de grote mensenwereld
Freriks
De eerste zin snap ik nog in reactie op weurding. Maar de rest van jouw tekst snap ik niks van. Ligt natuurlijk aan mij, maar toch. Wat wil je eigenlijk zeggen?
Twentsch Land
Sharon was een politieke passant, ja daar lijkt het idd op, maar wel een passant die 2 juli 2015 een mega klap verkondigde die wel eens jaren kan aanhouden.
+2
Woodside
Iedereen in de politiek is een passant.. en die mega klap. ik denk dat het allemaal wel eens best mee zou kunnen vallen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boter , dairy , zuivelnoteringen , global dairy trade en veiling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1