Dodelijk ongeval na omvallen voersilo

Bij een boerderij aan de Savendonksestraat in Boxtel is maandagmiddag een man om het leven gekomen toen een voedersilo bovenop hem viel.

Het bedrijfsongeluk gebeurde rond een uur bij een boerderij op de grens van Boxtel en Liempde . De brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

Meer: Klik hier

Deel dit topic

Reacties

arjan_kok
Ja dat is traumatisch voor betrokkenen, silo's die omvallen kunnen, zijn dus groot gevaar voor bulkauto chauffeur, als het kalf verdronken is dempt men de put zegt oude spreuk, geeft gewoon aanleiding om eens kritisch naar silo's te kijken
cs-agrar
Zal niet eerste silo zijn met kats verrotte poten. Heb al vaker zulke poten gereviseerd bij boeren, en was daar dan niets te vroeg bij. Kijk er maar es kritisch naar. Net als staanders in de (oudere) stallen.
oldhuus
Vooral driepoten zijn gevaarlijk omdat ze kunnen torderen, vergis je niet in het gewicht wat er in zit kan hele ravage aanrichten:
david2
Da's ook niet best als je dat op je hoofd krijgt...., cabine kan er zo te zien ook niet tegen, lijkt geen kwestie van verrotte poten maar meer van verkeerd sturen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , ongeval , brandweer en voersilo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3