SAC richt blik op China

De Deens/Hollandse melkmachinefabrikant SAC richt de blik op China. De onderneming hoopt met succes deel te nemen aan een demonstratieboerderij in de provincie Heilongjiang, die in 2016 gereed moet zijn. Dit is een springplank naar een miljardenmarkt, verwacht SAC.

Deel dit topic

Reacties

mlkvhoudr
Nu nog weer gewoon de nederlandse klant netjes behandelen
casev
Haha, Slechte ervaring?
mlkvhoudr
Vroeger niet toen ze nog in deventer zaten. Nu op dit moment is het drama met afspraken nakomen.

Maar gelukkig ook nog een paar sac mensen van de oude stempel waar nog gewoon goed mee te overleggen valt en die hun afspraken nakomen zonder oeverloos gezeik.
Campagne
Wen er maar aan dat de industrien hun blik op de nieuwe landen richten. Hier met melkfabriek BEL hetzelfde gedoe, zij bepalen en jij kunt je schikken of ophoepelen. Een waardeloze melkprijs betalen, maar zelf de winst verdubbelen. Van die winst die hier gemaakt wordt investeerd men in de VS en oost Europa.
mlkvhoudr
Ik zou haast denken dat ze mee lezen 😉 Zojuist tot volle tevredenheid ons conflict weer opgelost
+1
de hoef
Jij was toch helderziend
3 speen
Monteurs zijn goed maar wat in Marknesse is een zooitje

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's china , sac en boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN