Leverancier compost respecteert besluit

Leverancier van Boxcompost Guido Sinnige uit Damwoude legt zich neer bij het besluit van FrieslandCampina om het gebruik van compost te verbieden als boxstrooisel. De Friese ondernemer en melkveehouder zegt al bezig te zijn met een nieuw product op basis van turf.

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Veel keus heeft ie volgens mij ook niet. Je zult maar net zo'n composteermachine aangeschaft hebben, voel je je ook leuk genaaid.
Coen
Je zou er zelf ook niet mee willen werken, wat een stof 😞

de problematiek van fijnstof op intensieve veehouderijbedrijven (alles blijft hangen in de longen) doet zich ook gelden op dit soort bedrijven 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , campina , compost , melkveehouder , boxstrooisel , boxcompost en strooisel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3