Heeft het nog zin om #Toeslagrechten te kopen?

Coen Knook heeft het allemaal keurig op rij gezet:

Rekenmodel voor overgangspremie


Vanaf 15 mei 2015 vervallen uw huidige toeslagrechten, en krijgt u er nieuwe betalingsrechten voor in de plaats. Het aantal nieuwe betalingsrechten is gelijk aan de hectares landbouwgrond die u op 15 mei 2015 via de gecombineerde opgave opgeeft.

De waarde van deze betalingsrechten zullen bij benadering in 2019 een basispremie hebben van ca. € 256,- Daar bovenop kunt u per betalingsrecht een vergroeningspremie verdienen. Maar daarover later meer!

In de periode vanaf 2015 naar 2019 gaat de waarde van uw betalingsrecht geleidelijk naar de € 256,- toe. Voor sommige bedrijven neemt de waarde van de basispremie geleidelijk toe, in andere gevallen neemt deze geleidelijk af. Dit is afhankelijk van de waarde van uw totale bedrijfstoeslag op 15 mei 2014.

Hoe deze toe,- of afname voor uw bedrijf er uit ziet, kunt u volgens dit stappenplan berekenen

Heeft het nog zin om Toeslagrechten te kopen?

Wil je nu nog Toeslagrechten kopen??, kijk dan op: Toeslagrechten.nu

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
De onderstaande reactie op dit item kwam via e-mail binnen:

256 euro per ha in 2019.

Opmerking: die rekensom kan nooit zo precies gemaakt worden, omdat er nog belangrijke besluiten moeten vallen.
zie ook: lto.nl/actueel/columns/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwgrond , grond , bedrijfstoeslag , gecombineerde opgave , toeslagrechten , verdienen en betalingsrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
14