Illustratie van: nacho-gonzalez-ocejo

Lagere gehaltes in kuilen door mestwetgeving

De hoeveelheden ruw eiwit, mineralen en sporenelementen in graskuilen zijn de afgelopen achttien jaar gedaald als gevolg van de mestwetgeving. Dat blijkt uit de analyses van BLGG AgroXpertus.

Deel dit topic

Reacties

CBXEUROPE
Een betere bodemgesteldheid.
CBX Pro Oxidizer zorgt voor de bio-restauratie van de bodem, bioremediation. Het verhoogt het bacteriologische leven in de bodem en verbetert het organische stofgehalte. Hierdoor ontstaat er een beter en evenwichtiger bodemleven.

Meer gewasopbrengst.
De effecten van CBX Pro Oxidizer, betere bodemgesteldheid, betere vochtregulatie en de binding van stikstof en fosfaten in de bodem dragen bij aan een verhoogde opbrengst van de oogst tot wel 70%. Zelfs bij reductie van het kunstmestgebruik liggen de opbrengsten hoger dan in situaties waarbij geen CBX Pro Oxidizer wordt toegepast.

cbx-europe.nl/
+1
MBTrac1100
@grasbaal zou je ze ook advertentieruimte aan kunnen bieden??
frank post
Wat een naam :| "CBX Pro Oxidizer" doet me direct denken aan een die geweldige dingen op tell sell programma's op zondag ochtend 😄
ricardo
Ja dan moet het product wel goed zijn 😃

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mineralen , eiwit , blgg en sporenelementen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0