Illustratie van: jd7920

Na tweede snede nieuw plastic

Hans Hissink uit Klarenbeek (GL) is de tweede finalist van Topkuil. Hij zorgt voor een stevige basisbemesting in het voorjaar en gebruikte dit voorjaar een broeiremmer die puik werk afleverde. Bijzonder is het nieuwe plastic dat hij over de kuil trekt nadat de tweede snede over de eerste is gekuild.

Deel dit topic

Reacties

oldhuus
Hier net zo, pendelstrooier, kas-zwavel in het voorjaar, maaien na de middag voor meer suiker, opraapwagen i.p.v. hakselaar, alleen doen we geen kneuzen maar gewoon breder maaien met dezelfde pk's, onderfolie + zwart plastic en zand er op en in broeierige tijden balen voeren. Maar streven naar percelen van 5 hectare, ik zie liever wat langere percelen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voorjaar , bemesting , broeiremmer en topkuil geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0