Illustratie van: international533

Biologisch consumententrend

De tijd lijkt rijp voor een grote doorbraak van biologische voeding in Nederland. Dat schrijft het vaktijdschrift BioNext. Er wordt voor het eerst een Bio10daagse gehouden (19 t/m 28 september), met honderden acties en aanbiedingen in reguliere supermarkten en biologische speciaalzaken. 

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Zeer vermoeiend wellicht scoor je hiermee wel op de noordermarkt in amsterdam maar hier in de polder vinden we dit uitermate lachwekkend en absoluut verloren geld zie de vion beter vlees historie hetzelfde geldt voor biologische groente en ga zo maar door.....................
+1
storm
Hallo sukkels van Bio-next, het is crisis en dan gaat de consument voor goedkoop. Want mensen willen gewoon op vakantie blijven gaan en gangbaar is ook gezond!!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's biologisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN