Arla laat melkprijs augustus onveranderd

Arla maakte vandaag bekend hun melkprijs over Augustus 2013 zowel voor de Deense als Zweedse leden onveranderd te laten. Op wereldmarktniveau is de prijsvorming voor de komende tijd wat onzeker, wat mede de oorzaak is van de behouden prijsstelling voor de komende maand.

Deel dit topic

Reacties

storm
Wat een lulverhaal, alle seinen staan op groen om de melkprijs te laten stijgen. Nu komt RFC natuuurlijk ook weer met de flauwe smoes dat de augustusgarantieprijs in lijn ligt met indexondernemingen.
Heb eens wat meer lef om de prijs te zetten!!!!!!
pikdk
Neenee we moeten zelf winst maken , en die boeren melken toch wel verder dus eerst dr eigen zakken maar weer is verder afvullen!!
westenwind
Ze hebben zelf hun prijs op de binnenlandse markt (melkfabrieken onderling) met anderhalve euro cent omlaag gegooid 😞 en in Nederland de melkunie melk voor spotprijzen in de Winkels .... kortom in een tijd dat er geldverdient kan worden ga je je colegas beconcureren over de rug van de leden
+1
gezienus
Bais prijs hier bij dmk 37 cent vorige maand 35 dus een stijging in totaal voor juli incl btw bij 4 % vet en 3,4 % eiwit licht hij op 40.8 cent

denk dat we tegen de herfst de 45 cent halen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs en arla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN