Pony fokker Bleker praat over koeienfokkerij

Voormalig staatssecretaris van EL&I en Welsh pony fokker Henk Bleker houdt tijdens de HHH ledenvergadering een lezing over de overeenkomsten tussen de koeienfokkerij en de wereld van de Welsh pony. Bleker reikte zowel op de HHH show in december 2010 als op de NRM 2012 de hoofdprijzen uit.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Hij vertegenwoordigt in ieder geval vandaag een slecht vertegegenwoordigt groepje in de politiek en als hhh wehlspony's denkt te vergelijken met koeien, ze kunnen beter een symposium houden over vermarkting van genetisch materiaal zoals embryoos en kalveren en alles wat daarbij te pas komt..........
mlkvhoudr
Ik neem aan dat jij ook wel op de hhh in zwolle bent (7 en 8 december), daar komt cricket ook met een dochtergroep.

Ben wel benieuwd naar jouw mening

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fokkerij , nrm , eli , henk bleker en 2012 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1