Unieke veeveiling (video)

Omdat er te veel vee in de stal staat in Boijl (Fr.) en omdat ze de waarde van de fokveestapel willen peilen, veilen vader Jan en zoon Johan Schep donderdag 160 melkgevende vaarzen. Bijna een complete jaargang. Er komen topkeuringskoeien onder de hamer, maar ook beste gebruikskoeien die vlot melk geven.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Ja o.a.een aantal volle zusters van nrm reservekampioene van jacob wijnker e.a.dat wordt buitengewoon spannend in de katalogus kun je zien dat schep bijna niks met genomics heeft gedaan maar wel veel bekende fokstieren heeft gebruikt en wat jonge eigen stieren
Grasbaal
Wat in deze video in ieder geval duidelijk is dat je deze mooie vaarzen niet moet laten voorbrengen door iemand die langer is dan 2 meter..
jan 1
Prachtig zo,n veiling,zullen wel flinke prijs op moeten brengen gezien alle kosten die gemaakt worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , melk , veeveiling , fokveeveiling en schep geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
5