Vernuftige melktechniek wint innovatiepitch (video)

Broer Roorda heeft met zijn zelfbedachte techniek van handmatig onderhangen van het melkstel de Rabo innovatiepitch gewonnen. Hierbij bevindt het melkstel zich onder de vloer van de melkcarrousel en komt omhoog zodra het aangesloten kan worden. De jury heeft het idee geprezen vanwege onder andere de verre staat van ontwikkeling. Het systeem is al werkzaam op het melkveebedrijf van Roorda.

Deel dit topic

Reacties

jan w
Het natuurlijk beter dan niks. Wie het kleine niet deert is het grote niet weert. Maar het is vor zo'n organisatie toch wel een flut bedrag.
George
Dat klopt Jan je kunt er niet eens een hectare mais van kopen of een keer fatsoenlijk van op vakantie.
Grasbaal
Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd....

Broer was er in ieder geval heel blij mee, het ging hem niet om het geld maar meer om erkenning voor zijn idee.
jan w
@Grasbaal
Hoeveel gaat er wel niet uit aan sponsoring en dan geven ze voor zulke dingen eigenlijk een fooi. De boer geeft ok aan dat het geld in het grote gat wordt gedumpt.
Dik-350
Moeten we Jan Castelein (DE DEALER) met deze innovatie ook niet even feliciteren ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's carrousel , melkveebedrijf , melktechniek , innovatiepitch en roorda geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
8