Denen vrezen chronisch botulisme

Ondanks de voetbalwedstrijd Denemarken- Portugal gisteravond trok het onderwerp chronisch botulisme bij melkvee een volle zaal in het Deense Agerskov. Veehouders, dierenartsen en overheidsdeskundigen wisselden van gedachten wat chronisch botulisme precies inhoudt en wat er tegen gedaan kan worden, meldt Landsbladet.dk

Lees meer »

MelkveeNL

Reacties

adrie
Zal misschien meer spelen in Zuid Jutland, hier in Midt West Jutland hoor ik er nog helemaal niks over, mijn voederraadgever heeft ook klanten in Zuid Jutland en die sprak wel eens over problemen op sommige bedrijven in het zuiden met o.a. Mycotoxine ? (ik hoop dat ik het goed geschreven heb)
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkvee , botulisme , portugal en chronisch botulisme geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!