NRM: Bord en stem publiek weg door tijdnood

Vanwege tijdsgebrek heeft de NRM organisatie besloten de publieksstem tijdens de kampioenskeuring en het zogenaamde 'bordjessysteem', waarmee juryleden onafhankelijk van elkaar hun voorkeur kenbaar maakten, te schrappen. Hoofdinspecteur Arie Hamoen vindt het jammer maar het kon niet anders. De publieksstem per SMS was niet helemaal zuiver, vertelt Hamoen.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Jammer, dus meer pauze en minder spanning. Ook was het leuk de verschillende meningen van de juryleden hard te kunnen zien. Nu wordt alles in goed overleg afgevlakt...

bouwmaterieel.nl/public/3dmc%C2%B2_curved.jpg/
noordhollander
Dat wordt wellicht weer een echte keuring en geen mediacircus met telefonische stemmingen dat hozubra bordjessysteem met af en toe 1 en 12 punten voor dezelfde koe is echt niet geschikt dat is meestal knoeiwerk en ik ben t niet met co eens dat er minder spanning is tijdens de keuringen als dat achterhaalde systeem niet wordt gebruikt juist bij al dat gezeur maak je t minder belangrijk. trouwens niets over koeien van schep holsteins gelezen en of de zweedse tomeloos gepunte vedette van van vliet e.a. wel in de ring komt en trouwens sinds co zn huwelijk met melkveemagazine waarom niks over andere rassen??
cs-agrar
Dat de telefonische stemmingen dan geschrapt worden, kan ik in komen, maar het bordjes-systeem, er is toch eigenlijk niet mooier. De meningen van de verschillende juryleden worden daarmee het best verwoordt in de kampioen, en de daarbij horende optelling van de andere finale-koeien. Zoveel mensen, zoveel meningen, dan was dit een betere verwoording dan 1 of 2 juryleden met hun eigen kijk op de zaak, krijg je ook meer commentaar.
Zoals Co zegt, minder spanning, denk het ook, er zijn tijdens de stemming meerder mogelijkheden die openbaar gedeeld worden door het laten zien van de bordjes, dat is leuker dan rondjes lopen, paar keer opstellen en een tik op de kont.
Is er al iets bekend over CRV-dochtergroepen?
mlkvhoudr
Quote @cs-agrar:
Is er al iets bekend over CRV-dochtergroepen?

Dit bedoel je ? nrm.nl/cms/servlet/…
cs-agrar
@mlkvhoudrJa zoiets, wist wel van de groepen van de andere organisaties, dacht CRV durft niet meer 😄
mlkvhoudr
Quote @cs-agrar:
cs-agrar - 2 uur geleden
@mlkvhoudr Ja zoiets, wist wel van de groepen van de andere organisaties, dacht CRV durft niet meer

kreeg vandaag folder van crv dochtergroepen van sunrise(lvd 312) pilot Ormsby (exterieur 111) tempo fiction Curtis Tequila (exterieur 110) klimmer (lvd 507) maniac en tobias

Zo toch braaf de folder overgetikt 😃

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's nrm en sms geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN