GEA heeft alweer 157 MiOne melkrobots geplaatst

Door Mechaman.nl,

GEA had begin februari in totaal 157 MiOne automatische melksystemen verkocht en geplaatst. Daarvan staat het grootste deel in Duitsland. In het thuisland van GEA zijn er namelijk 99 geïnstalleerd.


De GEA MiOne melkrobot heeft een robotarm die meerdere melkboxen, die in lijn achter elkaar zijn geplaatst, kan bedienen. De 99 Duitse melkveehouders hebben in totaal 172 boxen geplaatst. Daaruit blijkt dus dat de meeste melkveehouders een tweeboxsysteem installeren.


Deel dit topic

Reacties

jan.1
Hoe gaat het onderhangen als 8terspenen tegen elkaar staan?
mlkvhoudr
[
]

Deze heb ik een aantal jaren geleden eens overwogen te kopen, ziet er ook al een stuk strakker uit dan een paar jaar terug
Valtra-Fordpower
Binnenkort in Sybekarpsel te bewonderen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , melkrobot , melkveehouders , mione en mione melkrobot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1