Albert Heijn komt met huismerk Omega 3-melk

Albert Heijn probeert de Campinamelk na te apen door extra visolie
Hoe zou dat smaken?
<<<<<<<<<<
Albert Heijn komt met huismerk Omega 3-melk
Zaandam ? Albert Heijn introdu­ceert Omega 3-melk onder haar eigen AH-huismerk. Aan deze melk is in de fabriek visolie toege­voegd, die de visvetzuren EPA en DHA bevat. De koeien die de melk leveren, worden niet onder een speciaal voerregime gehouden, aldus AH.
De Zaanse grootgrutter heeft met ingang van gisteren haar AH Drinkzuivel-lijn in een nieuw jas­je gestoken. De pakken melk en karnemelk zijn nu voorzien van een schroefdop.
Nieuw is ook het peilvenster, een doorzichtig strookje langs het pak. Consumenten kunnen zo zien hoeveel melk er nog in het pak zit en eventueel (dankzij de milliliter-aanduiding) de beno­digde hoeveelheid melk voor een recept uitschenken.
Volgens AH is de drinkzuivel afkomstig van weidende koeien. Voor de uit Nederland afkomstige Omega 3-melk wordt niet speci­fiek weidemelk gebrui Agrarisch Dagblad,

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
als visolie aan de melk toevoegen toevoegen al de "gezonde melk" mag heten dan hebben wij als zuivelcoop. knap liggen slapen.

J.R ik geloof niet dat melk een EU-beschermde status heeft zoals Feta etc. , misschien heeft de zuivel in het algemeen nu ook weer liggen te slapen
Onbekend
Dat grote coops vaak achter de feiten aanlopen is een feit,maar de grote particulieren zoals Danone en consorte zijn hier ook niet op gekomen,of ze vinden het een "surrogaat oplossing"! (letterlijk en figuurlijk)
Maar dat Appie weer een slimme en goedkope manier heeft gevonden om een product met toegevoegde waarde op de markt te zetten is een feit!
Onbekend
ik hal wel een visje bij de visboer lijkt me smakelijker als mengen met melk waar het albert heijn om gaat is de stijging van de melkprijs tegen te gaan en een zo hoog mogelijk rendement van melkproducten rechtsom of linksom dat maakt albert heijn niet uitgijs schreef:
>
> Dat grote coops vaak achter de feiten aanlopen is een
> feit,maar de grote particulieren zoals Danone en consorte
> zijn hier ook niet op gekomen,of ze vinden het een "surrogaat
> oplossing"! (letterlijk en figuurlijk)
> Maar dat Appie weer een slimme en goedkope manier heeft
> gevonden om een product met toegevoegde waarde op de markt te
> zetten is een feit!
Onbekend
Wie gaat deze melk produceren/bewerken met die visolie voor AH?

Weer de "verraders-cooperatie uit het noorden"????!!??????

FF zou niet toegeven in prijsonderhandelingen in navolging van Campina, wat doen ze in werkelijkheid: ze zetten de schappen van Appie vol voor een rotprijs.
FF zou niet gaan toegeven op weidemelk, wat doen ze in werkelijkheid: ze maken het voor Appie als huismerk.

Weer een bewijs dat twee grote coops moeten samenwerken ipv over de rug van ons boeren elkaar een hak te zetten......
Onbekend
als je de klok heb horen klinken maar je weet niet waar de klepel hangt, is het misschien verstandiger om te zwijgen of anders het bewijs te leveren in cijfers(die rotprijs, wat brengt het dan op voor de RFF als je het zo goed weet, ik ken het contract niet) of niet bijvoobaat iemand te beschuldigen. Misschien levert jou melkfabriek die melk wel, wie weet ???
Onbekend
Zuiveldrank is iets anders dan Omega 3 melk. Het bericht van Arie J slaat zoals gewoonlijk weer nergens op.
Onbekend
Daar vraag je om.
Onbekend
gatverdamme, visolie in de melk? D'r moeten zeker weer extra emulgatoren in om de visolie gemengd te houden van de melk neem ik aan, nou dat hoeft van mij niet, graag puur natuur.
Onbekend
dus jullie zijn weer genaait door jullie eigen melk fabriek
boeren op kosten jagen terwijl het ook zo kan
Grasbaal
Heb vanmiddag een visje gekocht bij de visboer, daar hing deze reclameposter:

<a href="[landbouw.paginablog.nl] alt="P1030305a.jpg" src="[landbouw.paginablog.nl]; width="600" height="800" /></a>

Als dit klopt dan kan je stellen al die zogenaamde omega toevoegingen in zuivel enz maar weinig tot niets voor stellen. Elke week een lekkere makreel en je blijftzo gezond als een vis!.
anonymous_602
Als er visolie aan wordt toegevoegd mag het toch geen melk meer heten?
anonymous_821
Zoals gewoonlijk kan Gait het niet laten om op mij af te geven.
Helaas voor hem was het geen bericht van mij, maar van het Agr.Dagblad
anonymous_821
Waarbij Omega3 melk uiteraard wél een zuiveldrank is
anonymous_821
Niet toegeven dat je alleen een chagrijnige opmerking wilde maken hoor.
anonymous_1249
Persoonlijk zou ik dan weer zeggen: Drink gewoon een keertje melk, en eet dan een keer vis ofzo. Of is dat weer te eenvoudig

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melk , zuivel , huismerk , omega en weidemelk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
15