Cono juni onveranderd

Voorschotprijs Cono Kaasmakers onveranderd
26 jun 2008 12:04


De kaascoöperatie Cono Kaasmakers houdt haar voorschotmelkprijs voor deze maand onveranderd ten opzichte van vorige maand.

Die prijs blijft € 33,13 per 100 kilo exclusief btw bij een quotum van 500.00 kilo met 4,412 procent vet en 3,468 procent eiwit. Dat blijkt uit de berekening van het Agrarisch Dagblad. Cono Kaasmakers houdt haar vet- en weiwitprijzen voor deze maand onveranderd op respectievelijk € 3,05 en € 6,75 per kilo. Met de onveranderde prijs komt er een einde aan de maandenlang durende prijsdaling van melk.

De voorschotmelkprijs van Cono Kaasmakers daalde tussen januari en juni van dit jaar met € 5,67 per 100 kilo.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
wie de oorzaak ervan is kan me nix schelen maar is een goed teken dat de prijs gelijk blijft
Onbekend
zal leerdammer toch ook niet mogen verlagen aangezien ze de melkprijs van Cono bepalend zou worden voor hun uitbetalingsprijs, ben benieuwd...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , cono , btw , voorschotmelkprijs en cono kaasmakers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0