Mestafvoer

Qprijs - Ik betaal 9 euro voor rundveemest afvoer is dit veel?


2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 24/09/2008 20:10 door Co Scholten.
anonymous_31

Laatste  |  

Reacties

Onbekend
Nee, Brabant rond de 15 Euro.
Onbekend
je bent snugger genoeg om te weten dat dit vooral rond deze tijd een zeer schappelijke prijs is, oftewel je wilt een schouderklopje. En die krijg je dan ook
Onbekend
Ik krijg 12.50 euro voor rundveedrijfmest in de put. Opslag en ontvangst voor 2009 .
Gehaltes varieeren nogal,soms 3 dan weer 6kgN/kuub.
Onbekend
Oost Nederland,tussen veel koeien en varkens op weinig hectares.
Cornelis
Rundveedrijfmest code 14, Vandaag, 9 euro per m3, opgehaald door mesthandel met wegen en bemonsteren.
Cornelis
Nee hoor DD daar was het niet om te doen heb nu weer geleerd dat ik een maand geleden goedkoper uit was geweest want hier rijden nu Braboos rond methun stront en zij doen de prijs stijgen.
Cornelis
En daarbij heb ik vernomen dat de heren mesthandelaren niet blij zijn met collegas die goedkoper werken, met andere woorden klusje voor de NMA.
Grasbaal
Ik ken verschillende melkveehouders bij ons in de buurt die afgelopen zomer op boer-boer transport basis de overtollige mestruimte bij elkaar hebben opgevuld. De veehouder met overschot betaald dan alle transport en uitrijkosten.
Grasbaal
test qprijs
Grasbaal
In welke regio zit je?
Wimsumar
Beste Cornelis: Dat hangt van nog van een aantal gegevens af nl.: Wanneer?. Rundveemest of rundveeDRIJFmest? . Prijs E 9,- per m3? . Zelf wegbrengen of opgehaald door buren, loonbedrijf of intermediair?. Met/zonder analyse?. Wilt u dit nog even bij uw vraag vermelden a.u.b.?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden mest , voer en euro geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!