Illustratie van: fendtje310

'Fermenteren past bij een duurzame manier van voeren'

Veehouders staan voor nieuwe uitdagingen als het gaat om voeren. Emissies moeten omlaag en voor de retail wordt de CO2-voetafdruk een issue. In beide gevallen kan fermentatie een rol spelen, zegt Ronald Scholten. Hij spreekt van een 'relatief goedkope techniek met weinig risico's'.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , techniek , veehouders en retail geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0