Adema 'misschien kwaad' op Kamerleden die mestplannen niet delen

Demissionair landbouwminister Piet Adema is niet te spreken over Tweede Kamerleden die zeggen dat ze pas in een debat op 25 april met eigen voorstellen komen om de mestcrisis te verlichten. "Als er interessante maatregelen tussen zitten, dan onthouden die Kamerleden de boeren oplossingen", zegt de minister dinsdag in een debat. "Ik vind dat op zijn zachtst gezegd merkwaardig. Misschien maak ik me er ook wel kwaad om."

Deel dit topic

Reacties

+4
Erik1979..
Dan is april voorbij. Dan hebben jullie nog mei en juni om het op te lossen. 5 juli zomer reces. Na het reces mogen jullie geen mest meer rijden. Ik zou zeggen dat jullie maar actie moeten voeren. Gaat niet goed komen.
Noorderling
Hij leert wel van rutte, altijd iemand houden tussen het probleem en jezelf...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , boeren , pas , piet adema en adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0