Felle kritiek op nieuwe denktank met Barbara Baarsma: ‘Van de pot gerukte neocommunistische ideeën’

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Ex Rabo topvrouw (D66) Barbara Baarsma
+2
hans1980

+3
labella
Kunnen we niet alle D66-ers het land uitzetten?😰
+8
Twentsch Land
Zal niet meevallen .... denk dat er geen land is die ze wil hebben 😉

@labella
overstekend wild
@labella ze wilde graag een zootje vervuilde bagger eilanden in het markermeer hebben, kunnen ze daar mooi heen
+2
Erik1979..
@labella wat wij je er mee? Ik dacht vroeger ook dat het hielp als je èèn idioot uitschakelt, probleem is dat dan de volgende weer opstaat. Wij moeten de massa overtuigen dat het ontzettend dom is om afhankelijk te zijn van voedsel van dubieuze landen en bedrijven. Daarin hebben wij hele grote steken laten vallen. Ook moeten we de massa eindelijk eens overtuigen dat de verzinsels over de milieu impact van de landbouw voor een groot deel een sprookje is zodat andere veel geld kunnen verdienen over de rug van de boeren en consumenten. Valt niet mee omdat we afgelopen 50 jaar allemaal hebben liggen te slapen. Toch is het de enige weg. Vreedzaam demonstreren met de uitleg waarom we wat doen. En vooral voorlichting geven waarom we wat doen. De boeren protesten hebben hierin geweldig geholpen, en we moeten doorzetten. We hebben de landbouw op de kaart gezet. In mei hebben we weer een belangrijk moment om de eu een stuk beter te maken en daarvoor moet heel agrarische Europa mee doen. Stap voor stap verder om zo de agenda 2030 lobby klein te krijgen.
+3
Weidezicht

(klik om te vergroten)

Erik, een beetje zoals dit.
Achso
@Erik1979.. Zelenskiy een paar miljoen geven en ervan overtuigen dat hij Baarsma moet uitnodigen voor een plein presentatie in Donetsk. Dat ze haar gewelidig vinden.
+2
hans1980

hans1980
@hans1980 Die eet al een tijdje geen vlees meer...

OMG dat deze engerds onze toekomst bepalen
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hans1980:
dat deze engerds onze toekomst bepalen

Die bepalen helemaal niks. Wie denken ze dat ze zijn?
Achso
@hans1980 gevaarlijke staats fascisten zijn het. Misschien is er wel een of andere wet uit de jaren na WOII die dit soort volk achter de tralies doet belanden.
richard-de-wolff
@hans1980 wat probeert arno Wellens on met de foto van Barbara haar neus duidelijk te maken? Vergrote pupillen ? Kenmerk van ?
+2
Erik1979..
@richard-de-wolff Arno heeft een hele rare humor. Hij is een dossier vreter. Hij heeft kennis opgedaan van zaken waar andere bij weg lopen en leest hele jaarverslagen waar zelfs de Belastingdienst en justitie bij weg zouden lopen. Ik zie hem meer als verstoorde professor. In bepaalde opzichten zo geniaal dat hij iedereen kilometers achter zich laat.
richard-de-wolff
@Erik1979.. niet dat ze coke snuift en vergrote pupillen heeft daardoor?
de jonge
@richard-de-wolff ik denk dat je moet kijken naar de streepjes (dat hij daarmee chips wil aanduiden?) op haar neusbotje? ik weet het ook niet hoor,maar die streepjes viel mij op.
+3
hans1980

Hans van Bergen
Barbara zat ook maar een beetje voor de nep bij de Rabo toch?
+3
Erik1979..
@Hans van Bergen ze is gewoon èèn van de mensen die agenda 2030 doordrukt. Wordt allemaal besproken in Davos, grote bedrijven lobbyen daar bij politici. Kijken hoe ze elkaar kunnen helpen, schuiven elkaar baantjes toe. Gewoon een zeer grote efficiënte lobby club. Niets illegaal aan. Maar zorgt er wel voor dat mensen die er niet bij zijn minder invloed hebben. En wil je er bij zijn moet je of een hoge politicus zijn of heel veel geld mee brengen.
Erco
@Twentsch Land midden op de Stille Oceaan? Ergens tussen zuid amerika en Oceanië lijkt me perfect

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0