Focus op natuur in plaats van kritische depositiewaarde nog geen gelopen race

De kritische depositiewaarde (KDW) als resultaatsverplichting in de stikstofwet, het is velen een doorn in het oog. Het alternatief is om te kijken naar instandhoudingsdoelen voor de natuur. Maar dat is nog niet zo eenvoudig.

Deel dit topic

Reacties

John Spithoven
rijksoverheid.nl/ministeries/…

Artikel was op basis van deze kamerbrief
+1
John Spithoven
@John Spithoven Zucht

De sector heeft zich weer lekker om de tuin laten leiden....

Nav de kaart van de Wal en de brandjes op de weg zei Remkes....na intensief overleg sector...KDW vervangen....2 jaar koffie drinken en de conclusie? KDW kan niet uit de wet ... Dat had ik ook wel kunnen concluderen twee jaar geleden...de KDW is de borging art 6 lid 2 en 3....

Het doel percentage moet uit de wet ..

Inspraak zonder inzicht geeft uitspraak zonder uitzicht

De screenshot is een weergave van artikel 6.2 en 6.3 HR. Daar staat toch echt dat er een beoordeling moet plaatsvinden over de staat van de natuur (instandhouding)

(klik om te vergroten)

weurding
kanniewaarzijn
@weurding Organisaties met grote geldstromen trekken altijd een bepaald soort mensen aan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , Race en kdw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN