Illustratie van: Mengeledriver

Grote natuurbrand in Texas krijgt vat op granenmarkt

Of het nu een reactie is op uitspraken van Zelenski of niet, Rusland maakte gisteren weer eens duidelijk dat een hervatting van de Zwarte Zee-graandeal niet aan de orde is. Op de Europese tarwemarkt zorgde dat bericht niet voor een opleving. Sterker nog, de neerwaartse prijsbeweging zette ook gisteren door op de Matif. In de VS deed de granenmarkt daarentegen een stapje omhoog. Één van de reden daarvoor zijn de enorme natuurbranden in de staat Texas.

Deel dit topic

Reacties

+2
grös
In Portugal voorkomen ze bosbranden op bepaalde plekken door te begrazen met grote kuddes geiten. Immers een boomstam of groen gras branden niet zomaar. Juist dorre struiken en dood gras willen goed branden, geiten zijn niet zo kieskeurig. Maarja, vee is verdoemd door het WEF, dus moeten natuurbranden de boel maar opruimen..
Vdejong

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland , texas en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN