Voorlopige GLB-tarieven voor 2024 bekend

Het voorlopige tarief voor de basispremie komt in 2024 uit op 213,28 euro. Binnenkort worden de definitieve bedragen vastgesteld, meldt demissionair landbouwminister Piet Adema in een brief aan de Tweede Kamer.

Deel dit topic

Reacties

boer03
Haha instapeisen voor eco regeling staps gewijs verhogen. Laten ze het mooi houden dat geld!
+2
royale
Je bedoelt de basispremie van 2023? Jammer dat het geen 220 euro geworden is. Ik zie wel dat voor 2024 een aantal bufferstroken kleiner of weggehaald zijn, zelfs bij continu watervoerende sloten is soms geen bufferstrook nodig. Schiet mij maar lek!
labella
Weer voor zo'n 350 euro besodemieterd door de overheid!
Erik1979..
Bij een grondprijs van 100.000 per ha en een rente percentage van 5% heb je mooi 4 procent van de rente betaald van de overheid. Eigenlijk moeten jullie massaal deze 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 naar de overheid gebruiken en niets aan vragen. Gebeurt in Duitsland ook al. Steeds meer boeren zijn het zat. Voor een fooi je imago kapot en als er dan iemand komt controleren moet je altijd vragen hoe hoog je moet springen.
Noorderling
@Erik1979..
95% is verplichte wetgeving. Dan kun je ze beter het geld afpakken dan laten houden.
+1
Erik1979..
@Noorderling is toch gewoon een fooi. Als je de verhouding ziet en je zou dat in een restaurant als fooi betalen krijg je de volgende keer een extreem slechte bediening of iets onverwachts uit de keuken zonder dat je het weet. En wij boeren laten het maar weer over ons heen komen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , tweede kamer , piet adema en adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.937