VIDEO: Vlog van Sieta: OPINIE “Niets gezien, niets gehoord, niets gedaan”

Quote:
Een vlog van Mark werd door NPO aangegrepen om de aandacht van hun eigen wangedrag af te leiden. En de politiek? Die heeft weer niets gedaan, niets gezien en...

Deel dit topic

Reacties

Bennie Stevelink
Zo’n goeie hebben wij nog niet gehad…….
Het staat er al bijna 1 dag maar tot nu toe is iedereen er stil van.
+1
Erik1979..
@Bennie Stevelink mooi dat je zo'n Vlog weer onder de aandacht brengt. Goede zaak zou Mark zeggen 👍
+2
kleine boer
@Erik1979.. tja bennie en sieta....
+2
Erik1979..
@kleine boer mooi stel toch 😂😂😂
matt
@kleine boer nog steeds geen brommers kieken 🙂))
+2
cs-agrar
Toet toet boing boing
Quote Reactie van @kleine boer:
bennie en sieta..
+5
de jonge
@Bennie Stevelink wat vind jij er van dat bv de staat en de televisie stil zijn over alle verdwenen kinderen ?? zou daar niet meer ophef op de tv en bij de politici over horen te zijn dan over een vlog van mark?
+3
Erik1979..
@de jonge ik vind het heel frappant dat Omtzigt zich super heeft ingezet voor de toeslagenaffaire. Maar niet voor het terug keren van die kinderen, nu had hij de macht om het te doen. En zich terug heeft laten fluiten over een beruchte ambtenaar die D69 zaakjes zou doen.
Weidezicht
@Erik1979.. dat was wel een rasr verhaal geloof ik met die ambtenaar of rechter ofzo. Die werd verdacht van sexueel misbruik ofzo? Heb er is ooit wat van gelezen. Hangt nog een verhaal omheen ook meen ik. Omtzigt werd teruggefloten toen hij daar onderzoek naar wilde doen.
+1
nescio
@Weidezicht Dat gaat over pedo onderzoek van Omtzigt naar Demmink. Daar moest Omtzigt stante pede mee stoppen van Rutte. Als rechter was Demmink ook onbetrouwbaar in de zaak van Poot Chiphol versus Schiphol
+3
Bartlehiemboer
@Bennie Stevelink

Vind je zelf ook erg stil afgelopen jaar.
Waarschijnlijk eerst gestrikt (wie weet omgekocht) om alles recht te praten wat krom is.
En er nu steeds meer achter te komen welke kant het uitgaat in de wereld.
Maar ja, ooit bij het kruisje getekend dus narratief moet voortgezet worden.

Persoonlijk ben ik ook stiller afgelopen tijden.
Heb mijn strijd geleverd. Leg me er bij neer.
En maar zien waar alles eindigt.

Maar vergeten doe ik niet.

Ik heb heel goed in de gaten wie de trollen zijn.
+3
Erik1979..
Waarom ik niet gereageerd heb? Ze beschrijft het goed, commentaar niet nodig. Iedereen weet dat ik al mijn hele leven vanaf de kleuterschool op een paar gevechten op de basisschool na altijd Mark ondersteund heb en dat altijd zal blijven doen. Hij is dat namelijk waard!!! Dat ze nu weer beschrijft wat iedereen weet over de viezigheid binnen de npo is goed en behoeft geen extra commentaar. Toch wil ik er bij deze wat aan toevoegen. De npo en D69 zijn ongeveer èèn. Het is een immoreel stelletje wat geen respect heeft voor de medemens wat veel te vaak viezigheid uithaalt en regelmatig naar boven komt maar de smeerlappen er veel te vaak mee wegkomen. Luister gewoon eens goed wat Sieta zegt. Iemand anders zei hier dat het om de kinderen gaat, dat durf ik allemaal niet te beweren. Maar het gaat in iedergeval over ver overschrijdend sexueel gedrag. Bewezen zelfs, kijk maar even naar niet npo de voice.
+1
demelkboer
Hebben adema en holman al aangifte gedaan van bedreiging? Nee dus. Geen grond voor. Ik vind het grote woorden van van t oever en had ze zelf niet zo gebruikt maar dit is geen bedreiging. Verder wel weer gelachen om het stukje cabaret van Sieta. Om de worden van fortyn te gebruik: :"ach mens ga toch koken "
Erik1979..
@demelkboer dan zou jij bij haar aan de tafel aan moeten schuiven om je bij te laten praten. Dan hoor je ook eens een keertje hoe de macht spelletjes lopen.
Bennie Stevelink
@demelkboer
Quote:
Hebben adema en holman al aangifte gedaan van bedreiging? Nee dus.

Uit ervaring weet ik dat een bedreiging voldoende expliciet moet zijn om er juridisch wat mee te kunnen.
Vier jaar geleden nam de aanvoerder van een plaatselijke FDF trekkergroep contact met mij op met de mededeling dat ze die avond “met een groep langs zouden komen”. Ik heb dit gemeld bij de politie die daar tot mijn verbazing heel spagaat mee omgingen. Enerzijds werd het doorgestuurd naar de landelijke politie die het doorstuurde naar de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding. Anderzijds kon ik geen aangifte doen omdat de bedreiging niet voldoende expliciet was. “Langskomen” kon ook betekenen dat ze langskwamen om bv koffie te drinken. Er was geen expliciete geweldsdreiging.

Bij de bedreiging van Adema en Holman geldt hetzelfde. Dat ze “in het middelpunt van de belangstelling komen te staan” is geen expliciete geweldsdreiging.
De impliciete bedreiging is echter gelijk aan wanneer een middenstander die wordt afgeperst door de maffia te horen krijgt dat “hij in de belangstelling staat” of “dat de maffia met een groep langskomt”. Het is impliciete intimidatie en bedreiging.
+5
kleine boer
@Bennie Stevelink jij wil zelf hier telkens in het middelpunt staan je rakelt het zelf telkens op. Had je niet gereageerd hier op sieta was er niemand verder... dus je bent zelf de veroorzaker en grasbaal werkt er vrolijk aan mee.... niet erg hoor maar speel niet de onschuld zelfe....
Erik1979..
@kleine boer is toch mooi. Zonder wrijving geen glans. Hij heeft nu dit topic weer naar voren gehaald. Iedereen weet dat hij heel veel fantasie heeft en er geweldig over kan schrijven. Daardoor gaan er nog meer mensen luisteren naar de boodschap van de mensen met het echte verhaal.
+2
kleine boer
@Erik1979.. ja dat is waar zou ie het daarom gedaan hebben.....
Vdejong
Bennie Stevelink
@kleine boer Mijn reactie ging over het verschil tussen impliciete en expliciete bedreiging. Jouw reactie gaat over van alles maar niet over het punt in mijn verhaal.
Vdejong
@Bennie Stevelink ken je dat spreekwoord met hoge bomen?
Erik1979..
@Vdejong in deze is het die met die bal. 😂
kleine boer
@Bennie Stevelink maar je snapt mijn punt donders goed...
+3
kanniewaarzijn
Sieta heeft gewoon gelijk! Het gaat niet aan om anderen de maat te nemen als je zelf op een dergelijke manier onder een vergrootglas ligt.
hans-hans
Hier dacht ik aan een soort spreekwoord

wat wilt"slecht geweten" nou precies zeggen als je schrikt?

ze schrokken zo van Mark maar ik snapte het niet misschien ligt het aan ...... slecht geweten van minister?
Erik1979..
@hans-hans dat zie je verkeerd. Die de meeste hebben daar geen geweten. Anders hadden ze wel het zelfde gedaan als Mona Keijzer.
+2
Hans van Bergen
Wederom weer geheel volledig met Sieta eens.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
2.605