Boeren trekken naar provinciehuis Haarlem tegen 'koude sanering'

Zo’n 150 boeren kwamen rond half 12 met hun trekkers aan bij het provinciehuis in Haarlem. Daar boden zij een pamflet aan het provinciebestuur aan met de titel ‘Stop de koude sanering in de agrarische sector’.

Deel dit topic

Reacties

+2
Grasbaal
Statement Jack Rijlaarsdam en Barry van der Burg (Boeren in actie):

(klik om te vergroten)

+2
Grasbaal
Statement Jack Rijlaarsdam en Barry van der Burg (Boeren in actie) op papier:

(klik om te vergroten)

+1
casev2
@Grasbaal mooi statement, waar de gehele sector het mee eens zal zijn. Goed ook dat die 3 organisaties het in ieder geval samen ondersteunen 👍
+3
Grasbaal
Rene Staal:

+2
hans1980
@Grasbaal toppers
kanniewaarzijn
Al die punten hebben als oorsprong een onthutsend gebrek aan basiskennis. Zowel bij de boeren als bij de overheid.
+1
bio boer
Heeft dat zin kunnen ze beter naar brussel haarlem gaat daar niet over toch
Melkveehoudernh
@bio boer das niet helemaal zo. veel grove normen komen uit Brussel, maar die worden op veel plekken al gehaald. daarnaast vragen ze vanuit Brussel om in stand houden en verbeteren van de ecologische waterkwaliteit. dit is natuurlijk weer zo`n heerlijk bulk begrip waar veel overheden en ngo`s mee aan de haal zijn gegaan. met als resultaat dat we nu vanuit onze eigen overheden, waarin provincie en waterschap ook een belangrijke rol spelen, met veel strengere normen zitten die ervoor moeten zorgen dat allerlei wenscondities in de slootjes ontstaan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's trekkers , boeren , trekken , provincie en haarlem geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2.693