PVV 50 zetels

BBB -2 NRC -2

Deel dit topic

Reacties

+1
kleine boer
Daarom reageerde pieter zo fel op van der plas die ziet dit ook aankomen... volgende verkiezingen niet meer kiesbaar....
+3
Erik1979.
@kleine boer Dan is het weer functie elders
+6
hans1980

+4
hans1980

+1
Erik1979.
Ik hoop toch dat Nederland een keertje bij verstand komt anders heb je binnenkort een alleen heersende Wilders. En nee ik ga er niet op stemmen. Maar het is misschien de enige oplossing.
+4
Frans1
@Erik1979. Wat begrijp je hier niet aan? De politieke wil om recht te doen aan de verkiezingsuitslag ontbreekt tot nu toe nog steeds, dan is het toch logisch dat er extremer gestemd wordt?
+1
Erik1979.
@Frans1 ik begrijp het heel goed. Misschien ga ik volgende keer bbb stemmen zodat bbb en pvv samen 76 zetels hebben. Maar bbb is niet mijn partij. En pvv al helemaal niet.
Bekkink
@Erik1979. Waar stem je dan op? Volt? Iedereen gelijk en een basisinkomen?🥴
+1
Erik1979.
@Bekkink volt vvd of d69 allemaal het zelfde. Ik ben 100% bvnl, eerst FvD maar het landbouw beleid vind ik naïef en egoïstisch. Sluit heel veel mensen uit van goed voedsel door niet gebruik te maken van de huidige mogelijkheden met schaalgrootte van de verwerkende industrie. En nog een paar andere dingetjes dat mij daar niet bevalt. Toen Sieta erbij kwam was dat voor mij de kers op de taart. Jammer genoeg niet gehaald. Nu vind ik het moeilijk. BBB vind ik te naïef maar Mona en Carolein zijn natuurlijk toppers.
vannorden1993
@Erik1979. Maak eens een keuze uit de partijen die wel in de 2e kamer zitten.
Welke partij zou je nu op stemmen?
Erik1979.
@vannorden1993 uit de tweede kamer??! Niet moeilijk. Mona Keijzer! Bvnl past beter bij mij. Ik denk dat bbb teveel achter de green Deal en zo staat. Maar ik vertrouw die wel. En ik vind Mona een held.
vannorden1993
@Erik1979. Dus jij stemt op BBB?
Erik1979.
@vannorden1993 nee, bvnl. Ik blijf bij de partij die het dichtst bij mij staat. Doen ze niet mee dan misschien bbb. Momenteel voor mij de beste in de tweede kamer. In ieder geval niet FvD. Staan te ideologisch in bepaalde zaken waar ik het niet mee eens ben. Al vind ik FvD ook ok, net als sgp. Sp en denk ook nog. Rest hoeft van mij nooit meer terug te komen. Ook pvv niet, al zou het zonder Wilders beter zijn. Fleur is natuurlijk ook top net als Bosma en vele andere van de pvv. Uitspraken van Wilders vind ik niet ok, en nu zo 100% achter Israël en niets interesseren wat de onschuldige moslims daar nu mee maken vind ik niet ok
Erik1979.
@vannorden1993 en jij? Nog altijd Pieter?
vannorden1993
@Erik1979. Ik hoop op twee partijen te kunnen stemmen
Bbb en NSC
Erik1979.
@vannorden1993 dat kan gewoon. Als je op nsc stemt dan lijkt het mij verstandig om bbb erbij aan te kruisen. Zelfde als bij D69, dan even Timmermans erbij aangeven. Is heel duidelijk wat je dan wilt👍
arie.j
Quote Reactie van @Frans1:
@Erik1979. Wat begrijp je hier niet aan? De politieke wil om recht te doen aan de verkiezingsuitslag ontbreekt tot nu toe nog steeds, dan is het toch logisch dat er extremer gestemd wordt?

En ze zijn alleen nog maar aan het ondehandelingen achter gesloten deuren, dan weet niemand wat de politieke wil is.
Het enige wat concreet bekend is, dat de VVD en vooral de voorzitter 2e Kamer fractie heeft laten weten het liefst te willen gedogen bij een kbinet met de PVV
Vond ik niet slim, maar wie weet wat er nog uit de onderhandelingen komt.
Twentsch Land
Het enige wat concreet bekend is, dat de VVD en vooral de voorzitter 2e Kamer fractie heeft laten weten het liefst te willen gedogen bij een kbinet met de PVV

Dat vindt ik juist heel slim......de enigste mogelijkheid om een coalitie te vormen in deze situatie.

@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
et enige wat concreet bekend is, dat de VVD en vooral de voorzitter 2e Kamer fractie heeft laten weten het liefst te willen gedogen bij een kbinet met de PVVDat vindt ik juist heel slim......de enigste mogelijkheid om een coalitie te vormen in deze situatie.

Nee, het lijkt me dat je zoiets alleen wegens concreet te benoemen dingen kan zeggen.
Dus na deze voorronde van onderhandelen.
Anders komt het als een vooroordeel over, of als handen vrijhouden om zo'n kabinet op een gustig moment te teckelen.
nl.wikipedia.org/wiki/Holodomor/…=
Hans van Bergen
@Erik1979. We gaan even terug naar de verkiezingsavond en wie mocht aanschuiven bij de msm Jouw grote vriend Wiebren vHaga. Stond op 0,0000 zetels in de peiling al maandenlang dus moest ff wat zeggen. En wat zei ie? Voor wie koos hij??? Voor de boeren om te pleasen? de vissers?? de arbeiders?? ambtenaren?? Nee hij koos deze unieke kans om............................................. Poetin te pleasen. Immers hij pleitte voor vrede. Stoppen met de oorlog op het punt waar men nu was. En dat duwde de laatste twijfelaars snel weg van BVNL. Immers NL had wel door waar we mee te maken hebben.

Even iets verder terug in de geschiedenis. na wo2. Duitsers hadden verloren. De russen wilde land terug wat ze na wo1 afgegeven hadden aan de moffen in ruil voor dat de commi's aan de macht mochten. Dat werd oost Polen. Polen kreeg een stuk Duitsland int westen en noorden erbij. Ook moesten duitsers die soms al generaties in Rusland of USSR of Tsechie/Hongarije optiefen. Insgezamt 12 miljoen gongen zuruck zum heimat. Wiefiel weet men niet want velen kwamen om tijdens de reis. In de verlaten west poolse huizen/boerderijen kwamen oost polen te wonen. Zij die niet gingen wachten moeilijke tijden/werkkamp/kerkhof.

Dat is ook wat meegemaakt wordt in oost Oekraine. Het is niet zo dat de bewoners van het door rusland bezette deel daar vrolijk blijven wonen. Zij zijn in de hel terecht gekomen en of gevlucht. En na de oorlog wordt dat uitgedeeld aan soldaten die overleeft hebben, corruptici, poetin, vrienden van poetin, de vrouw van poetin, het n##kertje van poetin, de hond van poetin.
En dat was Wiebren er even vergeten bij te vertellen cq dat stond niet in de toezonden tekst die voorgelzen moest worden! Maar heel NL zag het en de laatste bvnl stemmers kozen eieren boven poetin.

En zo zie Duitsland is nog nooit Duitsland geweest.
Erik1979.
@Hans van Bergen grappig verhaal. Oorlog is verschrikkelijk. De oorlog is begonnen in 2014. Toen werden de Russische Oekraïners al aangepakt door de westerse wereld. Toen stonden er mensen van de Europese Raad te schreeuwen om de regering af te zetten. Dat praat wat Poetin gedaan heeft natuurlijk niet goed. Maar nooit vergeten wie het lond in het kruidvat aangestoken had. En dat bvnl en FvD en afd en wagenknecht en alle andere die voor vrede zijn betaald worden door Poetin maakt het verhaal van extreem linkse oorlog hitsers alleen maar zwakker.
Bennie Stevelink
@Erik1979.
Quote:
De oorlog is begonnen in 2014. Toen werden de Russische Oekraïners al aangepakt door de westerse wereld.

Dat is dus een leugen.
De oorlog is begonnen met de Russische bezetting van de Krim en gewelddadige acties van Russische separatisten met steun van het Russische leger.
Zonder gewelddadige acties van Russische separatisten en het Russische leger waren er geen militaire acties geweest van Oekraïne.
Erik1979.
@Bennie Stevelink in jou fantasie wereld. En dat is ook goed zo. In de werkelijke wereld was kiev al een chaos door een halve burger oorlog. Daar stond onder andere de leider van vvd Verhofstadt de boel op te naaien. Daar is een Nederlands vliegtuig uit de lucht geschoten. Toen Poetin binnenviel was niet meer als een reactie op reacties daarvoor. Een schurken daad natuurlijk. Maar er was al oorlog.
Erik1979.
@Erik1979.
even een filmpje met bewijs van oorlog. Niet gekeken. Maar zegt genoeg lijkt mij
+1
hans-hans
Dit helpt Pieter Omtzigt ook niet
+3
arie.j
Hmm... voornamelijk door VVD stemmers die om gaan
In hoeverre het de waan van de dag is zal moeten blijken
Tot heden is er alleen achter gesloten deuren onderhandeld
En de uitslag daarvan kan alles weer anders worden
Een groot gedeelte van de kiezers gedraagd zich de laatste jaren als zeer wispelturig en niet al te betrouwbaar.
Extra zetels zijn zo gewonnen en zo weer geronnen (verloren)
Nevergiveup
@arie.j "wispelturig en niet betrouwbaar" tja hoe zou dat nu komen ...
+3
hans-hans
@arie.j als 1 partij stabiel is ,is het de sgp en de stemmers ook van sgp
ik heb daar ook wel respect voor
maar ik denk zelf dat PVV wel eens 60 of 70 zetels kan halen want het gevoel in mensen dat de zorg op orde moet en asiel en noem maar op het kan gewoon niet meer langer zo
(dat is de reden dat kiezers zo zich gedragen denk ik)
arie.j
Quote Reactie van @hans-hans:
maar ik denk zelf dat PVV wel eens 60 of 70 zetels kan halen want het gevoel in mensen dat de zorg op orde moet en asiel en noem maar op het kan gewoon niet meer langer zo(dat is de reden dat kiezers zo zich gedragen denk ik)

Dan wil ik graag het aantal blijvende stemmers op PVV meemaken als ze 2 jaar als grootste partij in een regering zitten.
Nu is het veelal een elkaar nalopen.
Bennie Stevelink
@arie.j
Quote:
Dan wil ik graag het aantal blijvende stemmers op PVV meemaken als ze 2 jaar als grootste partij in een regering zitten.
Nu is het veelal een elkaar nalopen.

Laat PVV maar 4 jaar regeren, dan hebben ze na de volgende verkiezing geen 50 zetels maar nog 5.
+3
Nevergiveup
@Bennie Stevelink Het valt ook niet meer mee om de puinhoop op te ruimen die achtergelaten is , PVV heeft ook niet veel ervaring , er is ze eigenlijk ook niet veel kwalijk te nemen als het niet lukt.

Ik ben trouwens BBB stemmer.
+1
hans-hans
@Nevergiveup het grootste probleem moet gewoon benoemd worden , het is heel moeilijk als je bij de verkiezingsprogramma s van bijv vvd bbb nsc pvv wel heel dicht bij elkaar bent maar aan de formatie tafel niet
ik heb het gevoel dat nsc en vvd de huidige koers willen blijven varen op het gebied van stikstof en asiel landbouw zorg enz enz die willen helemaal geen rechtse politiek
misschien zit ik er helemaal naast
+1
Nevergiveup
@hans-hans Daar ben ik ook bang voor , terwijl de achterban van VVD dat niet wil en grootgedeelte achterban van NSC zich achter de oren krapt.

Feitelijk word de kiezer genegeerd , en haat de oude garde Nederland en de Nederlanders ....
+2
George
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Laat PVV maar 4 jaar re

De gevestigde orde was nul komma nul dus laat ze het maar mooi proberen. Ik gun het Geert wel.
Wolswinkel
@Bennie Stevelink op z’n CDA’s zeg maar
+2
van Ittersum
Gevestigde politiek zal op de langere termijn winnen c.q blijven (ik schaadt daar de pvv inmiddels ook bij). De rest kwam, zag en verlaat de politieke arena
Vdejong
Helaas voor Nederland; Timmermans wordt minister president
Erik1979.
@Vdejong dat zou eigenlijk wel goed zijn. Dan worden er nog meer wakker. Beter even heel goed fout dan dit. Dit is een langzame dood. In Duitsland gaat het ook heel slecht, maar voor teveel nog heel goed. Die zien nog niet dat Duitsland volledig afgebroken wordt. Moeten eerst zelf of in de bekende kring de ellende zien.
komelker 2
@Vdejong Dan komen wij bij jou wonen,
Vdejong
@komelker 2 we hebben helaas geen B&B
Freddie1
vannorden1993
@Freddie1 Goede analyse

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvv geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
42
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
4.551
TREFWOORDEN