Illustratie van: Fendt926Driver

Farmers Defence Force: volgende week groot landelijk protest

Boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF) bereidt een grote landelijke protestactie voor. Hoe de actie eruit gaat zien en waar deze gaat plaatsvinden, is nog onbekend.

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Vandaag naar assen geweest, kop koffie en koek halen op provinciehuisπŸ˜‡
rtvdrenthe.nl/video/DNO240202CH/…
+1
de hoef
@weurding woelpoot mee ?
+1
robbies
@de hoef aan een Claas?
+2
weurding
@robbies voor en achter
+3
hans1980
vannorden1993
Erik1979.
@vannorden1993 steeds meer mensen krijgen een probleem met nsc. Voorlopig maar geen verkiezingen. Dan worden vvd en nsc net als cda. Kan de pvv en bbb gewoon samen regeren.
Twentsch Land
Kan de pvv en bbb gewoon samen regeren.

Wordt niks !

De andere partijen gaan voor elke zaak er als een boycot voor liggen.

@Erik1979.
+1
Erik1979.
@Twentsch Land die worden vanzelf de grootste als de rest er een puinhoop van maken. Bij ons ook. De afd wordt steeds groter. Proberen ze te verbieden. Nu is de Werteunion afgesplitst van de cdu. Maassen wordt nu door de verfassungsschutz (waar hij president van was) afgeluisterd om ook de Werteunion te verbieden. Als dat niet lukt dan is er kans dat het idiote beleid binnen enkele jaren stopt. Is echt bizar. Oppositie verbieden om eigen plannen door te drukken.
Twentsch Land
Ze kunnen groter worden maar dan moet er eerst weer verkiezingen zijn ......zijn we weer een stuk verder in de tijd, in de tussentijd heeft het demissionair kabinet tijd om hun plannen voort te zetten.

@Erik1979.
+1
bio boer
@Erik1979. afd is ook wel gedoe over komt hier zelf in het nieuws
Extremen zijn nooit goed zo wel links als rechts doe mij bbb toch nog steeds maar
Erik1979.
@bio boer ik volg de afd al een paar jaar. Grootste probleem aan de afd is dat ze de verplichte kijk en luister geld willen afschaffen. Vind de media niet leukπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Ik heb ze in de uren aan persconferenties en you tube filmpjes nog nooit iets discriminerend horen zeggen. Op die geheime bij eenkomst waren meer cdu leden dan afd leden. Was een bijeenkomst wat niets met de afd te maken had. Allemaal dingen om de afd zwart te maken. Over Geert Wilders zou je wel wat kunnen zeggen over zijn uitspraken over Marokkanen of moslims. Thierry heeft ook zulke dingen gezegd maar is volledig gedraaid en heeft ingezien dat het alleen maar spelletjes zijn om ons te verdelen. Nogmaals, ik wil van de huidige top van de afd zoiets horen om het te geloven. Dus lever de bewijzen maar dat ze minstens dat zeggen wat Geert gezegd heeft. Daarbij is er maar èèn politicus zover ik weet veroordeeld voor discriminatie. En die is nog steeds minister president.
+1
duitser
@bio boer zo extreem is de Afd niet. Wat is er tegen om je eigen volk eerst te helpen?
Alles wat niet links is wordt tegenwoordig in extreem rechts gedrukt Pure afleidingsmanoeuvre van de linkse kliek. Het volk opjutten tegen rechts. Toen PVV de grootste werd zag je ook huilende mensen die menen dat ze gedeporteerd werden.

Maar...extreem rechts is nooit goed net zoals extreem links
+5
jos 15
Volgende week gewoon tijd voor nemen kuilen hoef je voorlopig toch nog niet. Tank vol en gas erop
Als het beleid doorgaat zoals de EU van plan is, is het met heel veel boeren over en uit !!
Erik1979.
@jos 15 wel leuk voor mijn melkprijs.........
+3
duitser
@Erik1979. Moet je wel bij de blijvers horen. En daar gaat iedereen vanuit totdat......
Erik1979.
@duitser weet ik. Basis bij ons heb ik zeer goed voor elkaar. Dus dat is het probleem niet. Maar ik vind het natuurlijk een grote ellende. Duitsland is een pracht land. Het gaat compleet naar de kloten. Mijn oudste kinderen worden geen boer. Ik vind het verschrikkelijk dat ze een tijd het slechter hebben als ik had. En dan al die ouderen die ze laten verrekken en ook nog de schuld geven van een zogenaamd klimaat probleem. Hoe sneller er gezond verstand aan de macht komt des te beter.
verwijderd
+1
duitser
@Erik1979. Dus die het voor elkaar hebben, zijn blijvers? Help het je hopen
Erik1979.
@duitser ik weet het natuurlijk niet. Maar hier hebben we een mest tekort. Vergunningen en zo goed voor elkaar. Hoogste dierwelzijn norm. Omvang is behoorlijk. Stal is jong en heel ruim. Er is al 75% van het melkvee weg. Nrw en Niedersachsen gaan het moeilijk krijgen. En de oudere bedrijven die mest en voer niet voor elkaar hebben met te weinig omvang om het te regelen.
+2
Erik1979.
@duitser maar nogmaals, ik vind het verschrikkelijk, iedere 14 seconden sterft er een kind onder de 5 jaar. En dan gaan ze het hardst werkend volk in de westerse wereld verbieden om voor een prikkie voedsel te produceren. Is gewoon crimineel.
+2
hans1980

+2
hans1980

+1
hans1980

+1
hans1980

+2
vannorden1993
Ik wens fdf volgende week veel succes
Erik1979.
@vannorden1993 ga jij ook Pieter op zoeken om daar een briefje te brengen? (Natuurlijk eerst een afspraak maken met Pieter en niet thuis πŸ˜‰)
vannorden1993
@Erik1979. Ik houd me liever bezig met nuttige activiteiten. Brieven hebben ze postbodes voor en al geruime tijd bestaat de gemakkelijkste manier : mailen
Erik1979.
@vannorden1993 misschien even massaal lidmaatschap opzeggen???
vannorden1993
@Erik1979. Kun je uitleggen wat jouw probleem met Omtzigt of NSC is?
+1
Erik1979.
@vannorden1993 onbetrouwbaar. Iedere keer als hij het verschil zou kunnen maken dan doet hij het niet. Hij staat voor een lege goal en laat de bal liggen. Stemt met de verkeerde motie's mee. Zijn familie zit bij de wef, als hij laat zien dat hij andere plannen had dan is dat voor mij geen probleem. Maar naar zijn stemgedrag ondersteund die dat. (Wef is maar een lobby club, met naar mijn mening slechte plannen die we democratisch weg kunnen krijgen) Ik vertrouw hem al een tijdje niet en mijn gevoel wordt bevestigd.
vannorden1993
@Erik1979. vertrouw jij Dion Graus van de PVV?
weurding
@vannorden1993 heb jij vertrouwen in de politiek?
+1
Twentsch Land
Vertrouwen in politiek heeft nog nooit bestaan, die er toch vertrouwen in hebben gehad hebben zichzelf wat wijs gemaakt.

Er zijn 2 mogelijkheden .... of je laat de politiek voor wat het is en houdt je er nooit mee bezig.

Je gaat voor een partij die het meeste met je eigen gedachtengoed overeenkomt.

@weurding
Erik1979.
@Twentsch Land precies, dat is voor mij bvnl.. vertrouwen alleen bbb. Ik vind ze naΓ―ef maar ik durf voor de top mijn hand ervoor in het vuur te houden.
hans1980
@Erik1979. BBB wordt een soort LTO beetje voor landbouw en heelveel landelijk beleid

Voor een game change zal je naar BVNL moeten gaan met Sieta!
Erik1979.
@hans1980 onderschat van Haga niet. Ik ben het volledig met je eens. Daarom zeg ik ook dat ze naΓ―ef zijn. Maar ze hebben wel het beste voor met de medemens, ben ik zeker van. Boeren hebben hun kans laten gaan door op een wolf in schaapskleren te stemmen. Zo zie ik Pieter al een tijdje. Hij weet veel meer, en nog zijn de kinderen niet terug en nog is Groningen niet opgelost. Nog is er geen onderzoek naar een bepaalde ambtenaar waar hij mond dood gemaakt werd. Iedere keer maakt hij het niet af, waarom niet.
+1
familie pelle
@Erik1979.
Quote:
. Boeren hebben hun kans laten gaan door op een wolf in schaapskleren te stemmen.

Lul niet zo dom. De meeste boeren hebben BBB gestemd. Een enkeling dacht niet na en heeft een verloren boerenstem op jouw bvnl gestemd.
Erik1979.
@familie pelle misschien een verloren stem. Een stem op nsc of vvd is een stem op de slopers. Bvnl heeft goede punten en het was geweldig als ze er in kwamen.
bio boer
@Erik1979. pieter heeft niet veel boeren stemmen gekregen denk ik de meesten naar bbb en deel zocht zijn heil bij pvv
Erik1979.
@vannorden1993 nee, pvv is echt niet mijn partij. Dat zeg ik hier al heel lang. Ik houd niet van uitsluiting.
Erik1979.



toch fijn dat we altijd op haar kunnen rekenen
bio boer
@Erik1979. als er echt voedsel schaarste ontstaat is alleen maar goed voor de boer ik ken jou insteek van we moeten alles zo goedkoop mogelijk produceren maar ik ben meer van de eerlijke prijs die is nu aan de lage kant en er zijn producten in de winkel die zijn teduur voor eerlijke prijs vooral bij eieren zuivel staat wel scherp in het schap

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's protest , farmers defence force en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
42
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0