Wat willen de boeren van Brussel? Hun belangrijkste grieven los je niet zomaar op

De dag begon vrijdag met nieuwe boerenblokkades in België, ondanks het feit dat ‘Brussel’ donderdag met toezeggingen kwam. Het protest is ook ingewikkeld: in verschillende EU-landen willen de demonstrerende boeren iets anders. Maar bijna overal leeft onvrede over ten minste vier punten. We zetten ze op een rij, samen met de voorstellen van Brussel.

Deel dit topic

Reacties

+2
Natuurlijk kun je de belangrijkste grieven zo oplossen , gewoon de Europese Commissie opheffen en de gehele papier kraam in de verbrandingsoven en weer normaal doen ,want er is geen stikstof probleem , geen Co2 probleem , het grootste probleem dat daar in Brussel zit , zit er alleen voor zichzelf om hun eigen beurs te spekken en geld in onzinnige projecten smijten , zoals Zelenski spekken , verder hebben ze nergens ergens verstand van .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's belgië , protest , brussel , en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0