Na goede gesprekken verwachten protesterende boeren nu daden: 'Anders heft in eigen hand'

Wie vleesveehouder Ronald Wolters uit Lievelde (GD) naar zijn eerste gevoel vraagt over een groot boerenprotest donderdagavond bij het provinciehuis in Arnhem, krijgt een positief antwoord. „Er zitten daar echt wel mensen die de goede kant op willen bewegen, maar die ook klem zitten omdat het kabinet demissionair is.”

Met ‘mensen’ doelt hij vooral op landbouwgedeputeerde Harold Zoet (BBB) en zijn team, die de 300 boeren - uit alle delen van Gelderland maar vooral uit de Achterhoek – hartelijk ontving met soep en wat te drinken. „Hij zit sterker in de wedstrijd dan ik had verwacht. Hij kon het in ieder geval heel mooi vertellen. Alleen de mensen waar het over gaat – de boeren – hebben momenteel nog geen droog brood op de plank.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brood , gelderland , arnhem , wedstrijd , boerenprotest , bbb en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0