Formerende partijen nog niet op één lijn over landbouw

Dat de formerende partijen nog geen eensluidende visie op de aanpak van de landbouwproblemen hebben, bleek tijdens de begrotingsbehandeling. Caroline van der Plas reageerde daar scherp op een motie die Harm Holman (NSC) had ingediend.

Deel dit topic

Reacties

jan 10
Heb Harm Holman ook gehoord,had het over 2030 ,later trok hij het weer in omdat hij vreesde verkeerd begrepen te worden...
Holman praat net als De Groot en Vd Wal,dus aju Harm..
+8
Hans van Bergen
Geef die man een trap onder zijn Holman
+4
Hans van Bergen
Harm Holman wil de nieuwe Tjeerd de Groot worden. Hij gaat NSC heel snel terug naar de nul zetels brengen te beginnen met de EU verkiezingen, als ze daar al aan meedoen
+6
slagakker
Hele partij NSC is niks wordt niks en zal ook nooit wat worden. Dat zever figuur Omzight kan ook al nergens een punt achter zetten. Neem beslissing en ga door. Hoorde een collega van omzigt zeggen, als je hem vraagt hoeveel suiker erin zijn koffie moet kan hij er 3 kantjes over vol schrijven en dan weet je het nog niet. Had er veel van verwacht maar valt me vies tegen.
+3
HenkjanOtten
Afscheid nemen van Holman en Graus.
En snel!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.199