Duitse landbouwminister legt link tussen voedselzekerheid en vrede in de wereld

De zekerheid van voldoende voedsel is van groot belang voor vrede in de wereld. Dat heeft de Duitse landbouwminister gezegd op een internationale landbouwconferentie in Berlijn.

Deel dit topic

Reacties

+3
Erik1979.
Hoort bij de grootste onbenullen in Duitsland. Dat zo iets minister kan worden. Een schande!
Achso
@Erik1979. ich bin baff. Een goede
Duitse uitdrukking. Hoe groter de imbeciel hoe hoger de positie
Grasbaal
Wie is Cem Özdemir?;

Cem Özdemir is een Duitse politicus van Turkse afkomst. Hij werd geboren op 21 december 1965 in Bad Urach, West-Duitsland. Özdemir is lid van de Duitse Bondsdag (Bundestag) en is een prominent lid van de Duitse Groenen (Bündnis 90/Die Grünen), een politieke partij die bekendstaat om haar focus op milieubescherming, sociale rechtvaardigheid en progressieve politiek.

Cem Özdemir is vooral bekend als de eerste persoon van Turkse afkomst die werd verkozen tot lid van de Bondsdag in Duitsland. Hij heeft zich ingezet voor onderwerpen als integratie, mensenrechten en duurzaamheid. Özdemir was ook co-voorzitter van de Groenen van 2008 tot 2018, en hij heeft verschillende ministeriële en parlementaire functies bekleed tijdens zijn politieke carrière


Bron foto: euro-islam.info/2021/12/…
+1
Erik1979.
@Grasbaal hij is een zwaar ideologische gedreven extremist. Totaal geen idee wat er in het land gebeurt. Interesseert zich totaal niet voor de medemens.
+5
duitser
@Erik1979. Vind altijd nog raar dat mensen bepaalde funkties op ministeries mogen uitvoeren, waar ze überhaupt geen affiniteit mee hebben.
cs-agrar
Quote Reactie van @Erik1979.:
zwaar ideologische gedreven extremist.

Tjeerddegroot-syndroom
+2
duitser
Wat een huichelaar!!! Ondertussen hier de boeren dwars zitten en 4% braak invoeren.
bio boer
@duitser moet hier ook van uit het glb zal wel in de hele eu gelden

(klik om te vergroten)

+8
Nevergiveup
Heb jaren geleden al wel eens gezegd :

Wie naar landen op de wereld rond kijkt dan is welvaart en vrede onlosmakelijk aan voldoende voedsel gerelateerd.

We hebben langzaam aan helaas een dom geleerd stel incompetente zooi aan leiders zitten ....
+1
jan 10
Wat ze zeggen is niet belangrijk wat ze doen des te meer...
+4
Weidezicht
Nou deze pipo vindt voedsel ineens bela grijk, Adema roept dat de NL landbouw zo goed is en bevoorrecht moet worden. Wst is dat ineens? Zieltjes winnen? Boeren een veer in de kont, zodat ze hun protesten staken (voordat ze de hele bevolking mee krijgen)?
+1
Achso
@Weidezicht ja. Overal verkiezingen dit jaar.
+2
hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voedsel en voedselzekerheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0