KLW

Zat met de KLW te prullen maar percelen van rvo worden niet ingeladen. Hebben meer mensen daar last van. Of komt het omdat ik join data niet betaal.

Deel dit topic

Reacties

Herbert
Na 2 of 3 pogingen had ik ze er hier wel in staan. Op de rvo koppelsite moet je ook de percelen verversen dacht ik.
HansBa
Kan je de klw dan zonder de machtigingen in join data doen? Ik werd gebeld door leerdammer dat join data een verplichting is voor de klw en daarmee voor het uitbetalen/punten van de duurzaamheid premie.
+2
Herbert
@HansBa ik krijg zojuist van Campina de bevestiging van ontvangst van de klw, dus ga er van uit dat het hier goed komt zonder JD
+1
T60401
@Herbert Ja het is gelukt in de koppeltool rechts onderaan ook een keer op vernieuwen klikken toen deed hij het. Ik heb het jaaroverzicht van de brokken nog niet. Kan brokken wel op nul zetten maar dan krijg ik in ieder geval commentaar denk ik.
Heb je het een beetje goed in kunnen vullen zodat je straks nog een keer weidepremie beurt.
+2
mlkvhoudr
@T60401 hier heeft de adviseur t probleemloos kunnen invullen, geen idee hoe die t gedaan heeft ik ben slechts de koffiejuf
bio boer
@mlkvhoudr hoe doen die adviseurs dat komen ze dan begin januari al je kuilen opmeten?
mlkvhoudr
@bio boer dat mocht ik nog zelf doen
cjw73
@bio boer dat kan begin maart ook nog wel hoor. Is slechts een wassen neus. Heb nog nooit een bult opgemeten.
Herbert
@T60401 ik kan nog niet zien hoe het precies uitpakt met planet proof, maar al met al verwacht ik wel 2.5 cent netto te halen.

Zit je bij een kleine kv leverancier dat het er niet automatisch in komt?
T60401
@Herbert ik denk dat het met join data te maken heeft. is inderdaad geen hele grote leverancier. vorig jaar stond er wel alles in
T60401
@Herbert Hebben ze het al verwerkt in de duurzaamheids tabel bij rfc? In middels heb ik ook het papier ontvangen dat ik aan de basis eisen voldoe door het invullen van de KLW. Nu maar duimen dat ze het 1 op 1 overnemen. 😁
T60401
Quote Reactie van @Herbert:
dus ga er van uit dat het hier goed komt zonder JD

Net een overzicht machtigingen I &R in de bus van RVO.
Staat er vrolijk een nieuwe machtiging in van join data ingaand per 2-2-2024. ik weet van niks. Ze doen maar wat.
Herbert
@T60401 laat ik het anders stellen, ik ga ervan uit dat het goed komt zonder iets aan JD te betalen 😝

Nee ik zie de definitieve uitbetaling ook nog niet. Ik heb ook geen idee hoe het dit jaar uit pakt. Ik heb een behoorlijk percentage veen wat altijd nogal wat invloed had op de co2 berekening van campina. Die is dit jaar ook aangepast.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN