Inzet malaria medicijn tegen corona gaf veel extra doden

16.990 mensen overleden tijdens de coronapandemie aan de bijwerkingen van hydroxycholoquine (HCQ). Malariamedicijn HCQ werd gebruikt om ernstig zieke coronapatiënten te helpen. In Nederland zijn mogelijk ook honderden mensen om het leven gekomen door de bijwerkingen van HCQ.
zie nu.nl/coronavirus/6297316/…

Deel dit topic

Reacties

+5
ted9
Dit heeft niks met melkvee temaken. Meer met jou en nog een paar anderen hier met een kronkel .
Twentsch Land
Oef ..... ondanks de kou toch warme teentjes aan het krijgen 😂

@ted9
+2
hans-hans
@Twentsch Land medicijnen krijg je volgens mij officieel alleen via huisarts en dan via hun goedkeuring
dus als je het dan neemt is het wel samen met een huisarts
+1
Erik1979.
@ted9 misschien mag het wel als het positief is voor het corona narratief. Eigenlijk moet co dit er ook af gooien.
+3
weurding
@Erik1979. Dat doet ie niet kijkend naar wie het post😄
Twentsch Land
Zag het een uur geleden staan op NOS

Dacht wie gaat het plaatsen ....

Benieuwd naar de reactie van de prikkers die anti vaccinatie waren en dit als geneesmiddel benoemde voor Corona 🤠
Albert Altena
@Twentsch Land Een Woker bij mij in de buurt zweerde er ook bij.
Maar of dit bericht de waarheid bevat weten we natuurlijk ook weer niet.
+5
Erco
@Twentsch Land dr zullen dr veel meer extra door zijn gegaan en nog gaan door die vaccinatie. Maar om hier nou in te geloven en te gebruiken dat vind ik net zo bijzonder om je eigen te laten vaccineren en jezelf dus proefkonijn te laten gebruiken.😁🤦🏼‍♂️
+5
Erik1979.
@Twentsch Land ik ben pro geteste vaccinatie. Maar voor een ziekte wat niet gevaarlijk is ga je toch niet experimenteren met ongeteste medicatie. En corona was en is niet gevaarlijk voor jongere gezonde mensen. Daarvoor was het gewoon een zware griep. En het was onder de geïnteresseerde al bekend dat het nooit zou werken tegen verspreiding van de ziekte. Die hele prik campagne was en is het grootste medische schandaal wereldwijd wat er ooit geweest is. En we zien iedere dag de gevolgen. Hoeft alleen maar op de voetbalvelden te kijken. Wekelijks hartproblemen. Vroeger was het bijzonder als er iemand een hart probleem had. Oversterfte is gigantisch en levensverwachting is terug gegaan. Ziekte verzuim is overal veel hoger. Sterkte voor de mensen die het prikje gehad hebben. Meeste hadden het beter niet kunnen doen. Ontkennen heeft geen zin.
+1
grös
@Erik1979.
Ja dansen met Jansen.. Ben blij dat ik er niet in ben getrapt. Natuurlijk heeft het vaccin ook levens gered, maar je hebt altijd zwakke en gezonde mensen. Er was nu sprake van psychologische dwang duur middel van uitsluiten. "Neem je een prik, dan mag je weer meedoen". Smerige kutspelletjes. Ik heb Covid gekregen op een feest met 800 man, ze hadden alles net weer los gegooid 😂
Frans1
@Twentsch Land waarom zouden mensen die tegen vaccinatie waren hier ook in geloven? Ik niet nl. Maar in de vaccinatie ook niet.
+2
de Tank
@Frans1 het meest wat ik vertrouw is datgene wat ik zelf zie en ervaar.
Vdejong
Bij droogzetten behandelen we alle koeien tegen longworm. Denk dat ik ook maar wat Ivomec op mijn kruin giet.
hip
@Vdejong Is niet hetzelfde
+5
Erik1979.
Dit brengen ze dus naar buiten om de doden en bijwerkingen door de prik te verdonkermanen. Grote verschil is dat hcq vrijwillig is genomen de prik verplicht met een berg propaganda. Straks komen ze ook nog met evermectine, wacht maar af. Het ergste is dat al die leugens ervoor zorgt dat het vertrouwen in de gezondheidszorg steeds verder daalt. Kijk maar naar de vaccinatie bereidheid. Steeds meer mensen laten hun kinderen niet meer vaccineren terwijl veel goed geteste vaccinaties juist veel gebracht hebben. Mooi dat er nu ook in Nederland onderzoek gedaan wordt naar de vele misstanden in de corona maatregelen crisis. Helaas zullen er dan nog mensen zijn die het niet willen erkennen dat ze het fout gezien hebben.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
Dit brengen ze dus naar buiten om de doden en bijwerkingen door de prik te verdonkermanen.

Hierbij noemen ze nog onderzoeken
Maar jij fantaseerd over corona alleen maar wat .
+4
Erik1979.
@arie.j slaap lekker. Sinds de prik campagne met een niet getest goedje is er een gigantisch oversterfte en ziekte verzuim. In de tijd voor de prik campagne was er niet veel aan de hand. Rara waar ligt het aan? Klimaatverandering??? Teveel co2??? Kan niet aan corona liggen want in de "pandemie" werd het erger. En dat terwijl een virus juist in de tijd milder wordt. Rara waar zou het aan liggen. Welterusten!
+2
de Tank
@Erik1979. Het zou interessant zijn om te weten hoe die extra overstrefte en dat ziekteverzuim verdeeld is onder wel of niet gevaccineerde. Heb jij inzicht in dergelijke data? Pas kan kun je eventueel conclusies trekken.
+1
Erik1979.
@de Tank helemaal mee eens. Ik durf het niet te vragen als er weer iemand te jong sterft of als er weer een miskraam of doodgeboren is. Beetje raar. Voor de sportschool vroegen ze het een tijdje terug wel. Maar toch. Zou bizar zijn. Ik hoop dat ze er onderzoek naar doen wereldwijd. Daar hebben we recht op. Ik ben alleen bang dat er daarna bij nog meer mensen wantrouwen komt naar de gezondheidszorg. Beste is dat er een ontslag ronde komt en een Twitter verbod voor omt leden. Moeten weer neutraal kunnen beginnen.
pieta
Quote Reactie van @Erik1979.:
Ik durf het niet te vragen als er weer iemand te jong sterft of als er weer een miskraam of doodgeboren is. Beetje raar.

Die heb je meer hoor. Mensen die elke dode graag aan het vaccineren willen linken. Ik vind het nogal ongepast. Daarom moet er onderzoek komen op de grote hoeveelheid data. En net als met met dat middeltje waar het hier over gaat wat geen wondermiddel lijkt te zijn. Ik ga me ook in dat onderzoek niet verdiepen. Het staat hier in de krant en het lijkt plausibel.
+4
de Tank
@Erik1979. Als je het niet weet, waarom doe je dan beweringen alsof het bewezen door vaccinatie komt? Begrijp mij goed, ik ben niet voor of tegen en vind de wijze waarop er gehandeld is door overheid ook niet altijd logisch. Ik geloof alleen niet in een vooropgezet plan maar eerder aan onkunde. En dat overheden slecht naar hun eigen functioneren kunnen kijken is een algeheel probleem en niet zozeer corona gerelateerd. En wantrouwen komt niet door open en eerlijk te zijn, integendeel. Zolang er geen kennis is kan iedereen met bepaalde cijfers aan de haal gaan zoals nu gebeurt.
Twentsch Land
De eerste toespraak van Rutte over Corona

We zitten wereldwijd met een nieuwe ziekte genaamd Corona ... we weten nu nog niet voor de helft hoe zich dit zal uitpakken, om die reden is nu het invoeren van maatregelen een noodzaak.

@de Tank
de Tank
@Twentsch Land logisch om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken als het een onbekende besmettelijke ziekte is. 1 van de weinige keren dat hij eerlijk was, hij wist er minder dan de helft van, 1% schat ik.
robbies
@de Tank die eerste persconferenties heb ik toch wat verbaasd aangehoord. Als veehouder heb je toch wel enigszins verstand van hoe een virus zich in een populatie kan gedragen en dan weet je dat het complete onzin is om groepsimmuniteit na te streven, dat vaccinaties alleen ondersteunend helpen en dat het lichaam eerst antistoffen moet creëren bij een vaccinatie. Het is dus waanzin om enkele uren na de vaccinatie jezelf in een populatie te begeven (dansen met Jansen)

Er is doorlopend gebalanceerd tussen economisch belang, draagvlak en gezondheidskundige wetmatigheden.
de Tank
@robbies In die laatste zin heb je het juist kort samengevat denk ik.
+4
Erik1979.
@de Tank ik weet het niet. Niemand weet het op een paar na die bewust zaken achter houden. Wat we weten is dat overheden massaal cijfers beïnvloeden om hun politieke agenda door te drukken. Kijk maar naar het mest beleid en stikstof. Zit totaal geen wetenschappelijke basis achter. Allemaal politiek. Er zijn wel een aantal feiten die je uit de cijfers die bekend zijn eruit kunt halen. In april mei 2020 wisten we voor wie corona gevaarlijk was en voor wie niet. We wisten dat het een verkoudheidsvirus was. Maurice de hond had het bij het juiste eind over de verspreiding maar werd compleet de grond in geboord omdat het niet paste bij het overheids narratief. We weten dat er in 2020 niet echt oversterfte was en dat na een zwaar griep jaar altijd ondersterfte kwam. De oversterfte is gekomen na de vaccinatie campagne. We weten uit verklaringen in de Europese Raad dat er nooit onderzoek gedaan is of de prik werkt tegen verspreiding. Toch werden we wijs gemaakt dat we het voor een ander deden. Groepen mensen die al corona gehad hadden en nooit in het ziekenhuis zouden komen voor corona werden onder druk gezet om een prik te nemen die niet goed onderzocht was en nog steeds niet helemaal toegelaten is zoals normale medicijnen. We weten dat in landen met minder zware of zelfs geen maatregelen dat daar minder sterf gevallen waren voor de prik campagne als in landen met de zwaarste maatregelen. We weten dat waar de vaccinatie graad het hoogste is dat daar de meeste sterfgevallen te betreuren zijn. Ik kan nog even doorgaan met zaken die al bekend zijn. Maar het zou prettig zijn als mensen die er verstand van hebben dit alles kunnen vertellen. Gelukkig met de nieuwe Nederlandse regering komt er openheid.
Albert Altena
@arie.j Hij geeft al toe dat het coronavirus niet gevaarlijk was voor jonge gezonde mensen ( achteraf conclusie)
Dus wel veel voor de oudere vatbare mensen.
+2
Erik1979.
@Albert Altena net als de griep. Even dodelijk in het begin. Voor jongeren totaal niet. Zeg maar onder de 55 tot 60. Er was ook niets vreemds aan de hand in ziekenhuizen. Bij ons moesten ze nog massaal bedden afbouwen om enigszins een probleem te krijgen. In Nederland heb je al jaren ieder jaar een probleem. Maar dat vind Gommers geweldig want dan hoeft hij zich niet te vervelen.
de Tank
@Erik1979. Denk je dat de lockdown maatregelen het aantal opnames beperkt hebben? Die maatregelen die er bij een andere griep niet waren.
+2
Erik1979.
@de Tank is volgens enkele bewezen van niet. Ik denk dat het volledige averechts heeft gewerkt. Ik had in mei grote feesten georganiseerd zodat alle gezonde mensen besmet raakten in een periode waar je het kon hebben. Kon in augustus de gehele maatschappij weer los. Natuurlijk met grote bescherming van de zwakkere. Had je 2 maanden gescheiden moeten leven. Dan was je door. Maar ik ben geen deskundige. Slechter kon ik het trouwens ook niet doen.
+1
Erik1979.
@de Tank btw. Heel belangrijk. Koopmans had nooit in het omt mogen komen. Maar dan ook echt nooit. Die heeft gewerkt in Wuhan. Alleen al om de schijn weg te houden van bewijs verduistering was het al cruciaal. Er zijn deskundige genoeg. Waarom zo iemand dan. Zelfde als die vaccinatie verkoper Osterhaus. Heeft bij de Mexicaanse griep al een bepaalde dubieuze rol gespeeld. Houd die weg. Neem neutrale mensen.
pieta
Quote Reactie van @Erik1979.:
Neem neutrale mensen

Los van dat ik het met je visie op Osterhaus zeker eens ben waarom denk jij dat je wel naar neutrale mensen luistert? Als ik jou beluister denk ik vooral compleet vooringenomen.
+4
Erik1979.
@pieta voor corona was ik compleet voor vaccinatie. Mijn kinderen hebben het gehele Duitse vaccinatie programma gehad. Dit is pas in2020 veranderd. In februari werd alles nog afgedaan als een Chinees probleem. Daarna was er paniek. Toen er paniek was kende we de eerste cijfers al. Een maand later wisten we nog meer. Daar kon je al zien dat er niets van klopte. Als ik dat zo opzichtig kunt zien dan wordt ik wantrouwig. En ik heb gelijk gekregen. Ik heb niets geleden van het coronavirus net als mijn gezin. En veel mensen die zich hebben laten vaccineren hebben grote problemen gehad. Het wetenschappelijk bewijs moet ef alleen nog komen. En dat proberen ze massaal te voorkomen.
+1
pieta
@Erik1979. Compliment van mij. Jij ziet dingen die ik (nog steeds) niet zie.
hip
@Erik1979. Ab zat er ook bij in 2019 in het Chatham house waar Van Ranst in zijn voordracht aangaf hoe hij de bevolking een loer had gedraaid tijdens de Mexicaanse griep en de mensen onnodig angst had aangepraat. Daar werd het scenario voorgesteld dat er maar een paar 'experten' in beeld mochten zijn om de situatie te STUREN. Osterhaus was dagvoorzitter. En een lol dat ze met elkaar hadden.
Aan de tafels werd niet over virologie immunologie vaccinologie of microbiologie gesproken maar over angst doemscenario's (die verre van uitkwamen) en gedrag gesproken.
Die kenners over de bovengenoemde vakgebieden waren/zijn er wel maar dan moest je wel naar de alternatieve kanalen.
hip
@Erik1979. Ja die Duitsers zijn als een malle ziekenhuizen gaan sluiten in het begin van de pandemie en idd geen oversterfte in 2020. De eerder genoemde 40000 corona doden in Nederland zijn in een onlangs verschenen overheidsrapport ook weer teruggebracht naar 20000 over 2,5 jaar en dat klopt dan wel weer met wat we in normale griepseizoenen meemaken. Iets hoger dan normaal maar dat is wellicht weer te verklaren door de maatregelen die we genomen hebben. In verzorgingstehuizen ging het er wreed aan toe.
Ben benieuwd hoe dat zonder maatregelen of mildere maatregelen was gegaan
arie.j
Quote Reactie van @Albert Altena:
@arie.j Hij geeft al toe dat het coronavirus niet gevaarlijk was voor jonge gezonde mensen ( achteraf conclusie)Dus wel veel voor de oudere vatbare mensen.

Je hoefde alleen maar de IC opnamen te volgen om te zien dat het meer was dan een griepje
Verder zijner talloze gegevens dat Covid ook voor mensen van middelbare leeftijd nogal eens zeer langdurige gevolgen had
Hier één ervan
umcg.nl/s/onderzoek-langdurig-klachten-corona/
Dat wil niet zeggen dat er verstandig werd gehandeld door alle scholen te sluiten en weet ik veel wat meer.
Maar dat leerkrachten er bang voor waren was een rieele angst
En het geheel al een griepje en fantasie angst wegzetten voor wie jonger was dan 70tig jaar, zoals Erik doet, die izuigt op zijn dikke duim.
+1
Erik1979.
@arie.j nl.m.wikipedia.org/wiki/Griep/. Ik heb het over de GRIEP !!! Niet over een griepje. Een killer die net do erg is als covid 19 . Die alle paar jaren de ziekenhuizen overbelast. Die iedere paar jaar een deel van de oudere en zwakkere bij ons weg haalt. De GRIEP!!! En niet griepje.
+2
de jonge
@Erik1979. OA dit bedoel je? Daarnaast waren ziekenhuizen tijdelijk overbelast door de vele patiënten die vanwege complicaties van griep (meestal longontsteking) moesten worden opgenomen; naar schatting ruim 16.000. Ook zijn er tijdens de epidemie 9.500 meer mensen overleden dan gebruikelijk is in het griepseizoen (oktober tot mei).4 sep 2018

Annual report Surveillance of influenza and other respiratory ...
RIVM
Albert Altena
@arie.j Ach Er is genoeg over gezegd.
Ik kreeg het pas zeven geleden weken geleden voor het eerst.
Wat was ik blij dat ik geënt was.
Wel wil ik nog wel even zeggen dat ik ook zo'n kennis had als Erik. Grote bek over van alles ,maar toen hij het kreeg als vijftig jarige werd hij zes weken op de buik in coma gehouden.
Ik dacht: Die hoor je niet weer
Het is maar net wie vatbaar is. Maar dat weet je nooit.
+2
hans-hans
@Albert Altena vitamine d is volgens mij gunstig
Albert Altena
@hans-hans Kan best zo zijn dat als je in je lichaam een vitamine D tekort had er vatbaarder voor was.
Maar of het geneest???
+1
hans-hans
@Albert Altena Voedingscentrum schrijft dit over vitamine D
mobiel.voedingscentrum.nl/encyclopedie/…
+1
hans-hans
Voor immuunsysteem
+2
Vdejong
@hans-hans gewoon veel in de zon zitten. Hoef je geen vitamine D te slikken
hans-hans
@Vdejong klopt
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @hans-hans:
vitamine d is volgens mij gunstig

Goed ontwormen ook. Door tijdig Ivermectine te gebruiken zijn mensen goed ontwormt en hebben ze een betere weerstand tegen Corona.
+2
Erik1979.
@Albert Altena zo mooi hoe jij met grote woorden jou msm propaganda praat verdedigt. Ik kan jou zeggen dat ik gelukkig niemand ken die aan corona gestorven is. Maar dan ook echt niemand. Ik ken er wel heel veel die grote problemen hebben door de prik. Ik kende ook enkele mensen die zeker geen problemen meer hebben na de prik
+1
George
Quote Reactie van @Erik1979.:
iemand ken die aan corona gestorven is. Maar dan ook echt niemand. Ik ken er wel heel veel die grote problemen hebben door de prik. Ik kende ook enkele mensen die zeker geen problemen meer hebben na de prik

Ik ken enkele heel oude demente mensen die gestorven zijn aan corona maar die hadden waarschijnlijk toch al niet lang meer. Maar ik ken er geen die last hebben van de prik . Zelf heb ik Jansen gehad en tot heden niks gemerkt. Of ik hem nu nog gehaald zou hebben twijfel ik aan. Ik heb er ook niet zoveel geloof in gehad. Ben er ook niet bang voor geweest en heb mijn leven gewoon voortgezet. Eigenlijk vind ik het bizar dat er nog over gepraat wordt want ik ben die flauwekul alweer zowat vergeten. Avondklok. 😂 wat een kwats was het toch als je er over nadenkt.
labella
Quote Reactie van @George:
Maar ik ken er geen die last hebben van de prik

Ik heb er nog steeds last van!
George
Quote Reactie van @labella:
Ik heb er nog steeds last van!

Wat dan?
+1
labella
@George Na de laatste prik last van tinnitus, 1 van de mogelijke nu bekende bijwerkingen van het vaccin!
+1
George
Quote Reactie van @labella:
last van tinnitus,

Ik heb gekozen voor de bijwerkingen van Framos. Die zijn zo slecht nog niet.
+8
Framos
@labella mijn vrouw en ik hadden als bijwerking van de vaccinaties dat we er zo ontzettend geil van werden. Na de 1ste en 2de prik extreem en nu , 2 jaar later is het nog steeds te merken. Deze ervaringen hoor ik meer. Na de pandemie zijn er ook opeens veel meer kinderen geboren, ook bij ons in de buurt, bijna allemaal gevaccineerde stellen. Er wordt vermoed dat het WEF de coronavaccins heeft misbruikt om heel gericht de intelligentie van de populatie op aarde een boost te geven. Gerenommeerde Amerikaanse wetenschappers lijken dit nu te bevestigen. Herkennen jullie dit ook?
+1
Twentsch Land
Zeker ..... hier in de buurt hetzelfde 🥳

@Framos
Vdejong
+1
George
Quote Reactie van @Framos:
ijn vrouw en ik hadden als bijwerking van de vaccinaties dat we er zo ontzettend geil van werden. Na de 1ste en 2de prik extreem en nu , 2 jaar later is het nog steeds te merken

Nondedju dat verband had ik nog niet gelegd. 😂 Daar ligt het dus aan. 😂 😂
de jonge
@Framos bij jou had het een soort viagra effect dus :😬 , . daarvan was het voor een ander gedeelte in het lichaam bedoeld om de bloedvaten te verwijderen,,,ze zitten bij pfizer dus wel vaker een beetje mis,alleen was dit voor sommigen een prettige bijwerking.:😂 ‘Oorspronkelijk testten we sildenafil, het actieve bestanddeel in Viagra, als hartmedicijn en bloeddrukverlager,’ zegt Brian Klee, Global Medical Lead bij Pfizer.
De onderzoekers beseften al snel dat de bijwerking hun hartmedicijn had veranderd in een nieuw wondermiddel voor impotentie. Sildenafil was bedoeld om de bloedvaten te verwijden en meer bloed naar het hart te brengen, maar bleek de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen te vergroten.
Framos
@de jonge jij hebt geen lust van deze bijwerking?
+1
hans-hans
@Framos

Humor is ook goed voor mensen
+2
hans-hans
Ze stappen op
-vf4
+1
Framos
@hans-hans humor is altijd goed, voor alles, het maakt het leven een stuk aangenamer 😉
de jonge
@Framos gelukkig nooit nodig gehad, en als de tijd daar is dat het niet meer gaat dan zij het zo.
+2
hip
@Framos Meer kinderen zijn er niet geboren, integendeel dit is juist gezakt.
Het kwalijkste is dat het 'vaccin' tijdens zwangerschap werd aangeraden. Zwangeren hadden tijdens de eerste golf geen nadeel van corona ondervonden maar nu komt het meest verbazende, Het prikje is totaal niet op zwangere vrouwen getest. Een doodzonde om het dan wel te adviseren want bij zwangerschap worden bij medicatie de grootste voorzorgsmaatregelen genomen.
+3
Framos
@hip Het schijnt dat je met zulke baby's kontaktloos kunt betalen. Weet jij daar meer van?
+1
pieta
@George Ik ken er een paar die overleden zijn agv Corona via mijn ouders. Mijn directe familie is gevaccineerd. Geen doden noch zieken van gekomen.
Ik ben zelf niet gevaccineerd.
pieta
@George Ik ken er een paar die overleden zijn agv Corona via mijn ouders. Mijn directe familie is gevaccineerd. Geen doden noch zieken van gekomen.
Ik ben zelf niet gevaccineerd.
+1
robbies
@pieta
Quote:
Ik ben zelf niet gevaccineerd

Dan heb je die bijwerking die @Framos hierboven omschreef ook gemist 😉
pieta
@robbies Dat hoeft bij mij niet geboost te worden. 😁
Erco
@George maar wel raar dat mensen als jij daar nu pas over nadenken en niet vooraf 😉 maar die mensen zouden met een zgn pandemie weer braaf gehoorzamen 😁
George
Quote Reactie van @Erco:
maar die mensen zouden met een zgn pandemie weer braaf gehoorzamen

Nou ik wilde me niet graag laten beperken in mijn gaan en staan. Daarvoor vind ik het leven te kort. Dat was de enige reden om de spuit te halen. Maar achteraf heb ik alleen om wekelijks te gaan zwemmen in het gemeentelijk zwembad de QR code nodig gehad . Voor de rest hebben ze er eigenlijk nergens om gevraagd. En op den duur gingen cafés en restaurants toch dicht of je gevaccineerd was of niet en ook de avondklok gold voor iedereen. Dus vandaar die twijfel.
+1
Erik1979.
@George mijn vrouw speelt handbal. Liet zich 2 keer in de week testen 🙈 ik heb me ook een paar keer laten testen als ik ergens heen moest. Zolang het nog gratis was ging dat nog. Diegene die de prik genomen hebben voor vrijheid zijn keihard opgelicht. Het was dansen met Janssen en dan carnaval cancelen waar ze zouden dansen....... Dat meisje op televisie die bang was dat ze geen kinderen meer kon krijgen maar het deed om naar de Mac te kunnen vond ik het grootste dieptepunt van de prik campagne. En die man die uit het raam gesprongen was omdat die de derde lockdown niet meer wilde vond ik het dieptepunt van de lockdowns.
grös
@Erik1979.
Ik weet 1 van 95 die met covid overleed.. Ook ene van 82 de dag na vaccinatie.. En de "long-covid" gevallen. Waren die wel of niet al gevaccineerd?
Bloedgroep O (42% van NL) heeft trouwens behoorlijk minder last van Covid, dat was in 2020 al bekend.
ntvg.nl/artikelen/…
Maar die zijn dan wel weer gevoeliger voor vaccins..
groeier
Quote Reactie van @Erik1979.:
Ik kende ook enkele mensen die zeker geen problemen meer hebben na de prik

Ja er zijn onderzoeken die bewijzen dat 80% meer overleden zijn aan de prik, dan aan Covid. Het zit toch iets genuanceerder, wel zijn mensen aan Corona overleden, maar zijn in de ziekenhuizen op een verkeerde manier beademd, ze kregen ook geen ivermectine, wat uitstekend werkt tegen het virus.
+2
de Tank
@groeier "80% meer overleden zijn aan de prik"

Ik zal het sterker vertellen, 100 % gaat dood na de prik.
Frans1
@de Tank 😬 en de rest ook🤣🤣
+1
de Tank
@Frans1 Die gaat dood zonder prik.
groeier
Quote Reactie van @de Tank:
Ik zal het sterker vertellen, 100 % gaat dood na de prik.

Wacht even.. Het ging wel even over 't vergelijking-s percentage Corona tov de prik 😉
+1
hip
@arie.j In de eerste alinea zie ik al drie organisaties waarvan de Gates Foundation funder is. Tevens groot aandeelhouder in de Vaccinindustrie.
+1
de jonge
Ach het kan verkeren...NOS Nieuws

Dinsdag 18 februari 2020, 21:02
Oud malariamedicijn lijkt te werken tegen gevolgen coronavirus

Een malariamedicijn dat al sinds de jaren 30 op de markt is, lijkt effectief tegen de ziekteverschijnselen die het nieuwe coronavirus veroorzaakt.

Chinese onderzoekers gaven meer dan honderd patiënten in tien ziekenhuizen in China een behandeling met het middel chloroquine. Die knapten sneller op dan patiënten die het anti-malariamiddel niet kregen. Zo nam hun koorts vaker af en verbeterde hun longfunctie meer. Bovendien waren er geen bijwerkingen, schrijft staatspersbureau Xinhua.

Dat chloroquine werkt tegen coronavirussen werd in 2004 al ontdekt door Belgische onderzoekers. Dat was vlak na de SARS-epidemie. SARS is ook een coronavirus. Tijdens laboratoriumonderzoek bleek het middel antiviraal te werken, maar een studie op mensen is toen niet uitgevoerd omdat er geen SARS-patiënten meer waren.

Goedkoop en makkelijk te maken
Volgens hoogleraar Marc Van Ranst (KU Leuven) is chloroquine eenvoudig in grote hoeveelheden te produceren. "We hopen dat chloroquine, mede omdat het erg goedkoop is, wereldwijd een impact kan hebben op de antivirale behandeling van patiënten met dit nieuwe coronavirus."

De Chinese onderzoekers hopen dat het medicijn wordt opgenomen in de behandelprotocollen en dat meer patiënten de experimentele behandeling krijgen.
+1
hip
@de jonge Van Chloroquine is bekend dat het bijwerkingen geeft o.a. hartfalen. Van Hydrochloroquine is dat niet bekend of zijn bijwerkingen weinig betekenend. Daarom vind ik dit een raar bericht. Dan moet heel Africa alzo'n beetje half dood zijn. Zijn Europeanen daar die het dagelijks preventief slikken.
+2
Niks nieuws hcq zou in een vroeg stadium al toegediend moeten worden wil het effectief zijn. Hoe het met ivermectine zit durf ik niet te zeggen. Bij zon artikel mist de nuance dat het bij vroege toediening juist wel effectief is en daarom in mijn ogen niks anders dan framing. Dezelfde methode had Fauci in Amerika gebruikt om het als niet nuttig te kunnen classificeren. Zoals ik eerder al zei ipv al die korte kut artikelen lezen ga een boek lezen. Ik kan uit het boek de gevaarlijkste dokter van de wereld zowat wel van elke pagina een feit noemen (niet uit me hoofd). Die nuance biedt. Dan is het plaatsen van dit soort domme artikelen ook niet nodig. Maar blijkbaar is de tijd voor verdieping er niet.
Vdejong
@ookeenmelkveehouder
Quote:
Maar blijkbaar is de tijd voor verdieping er niet.

Daar zijn de lage landen te vlak voor
hip
@ookeenmelkveehouder Inderdaad in vroeg stadium toedienen met een lage dosis icm azitromycine en Zink dan zou het werking hebben. Rob Ehlens huisarts die het toepaste bevestigde dit net op twitter. In een verder stadium stadium heeft het geen werking.
@hip nee en als aanvulling hierop nog inderdaad. De dosis die ze in Amerika hadden gedaan tijdens de onderzoek naar het effect was veel te hoog. Uitgevoerd met geld van vgm Gavi die weer gesponsord wordt door wereldverbeteraar bill gates. Ik vraag me af wat de dosis van die pillen is geweest. Naja aan de andere kant kijkt iedereen maar. Als er maar niet van die links extremisten zijn die mij verplichten die troep, zowel vaccin als hvq in pil vorm te moeten nemen. Of iemand besodemieterd wil worden mag die zelf weten.
@hip Inderdaad in vroeg stadium toedienen met een lage dosis icm azitromycine en Zink dan zou het werking hebben. Rob Ehlens huisarts die het toepaste bevestigde dit net op twitter. In een verder stadium stadium heeft het geen werking.

Ook gaf hij er vitamine D erbij .

Daarnaast wist de Amerikaanse CDC al in 2015/2016 dat Ivermectine en HCQ Sars-cov uit 2003 al kon bestrijden maar dit werd verzwegen om wereldwijd een Gen Therapie Vaccin aan te smeren , gelukkig is dat niet gebeurt onder de wakkeren onder ons .
Uit nieuwe onderzoeken blijkt zelf dat HCQ, Ivermectine een ander medicijn helpt tegen kanker in combinatie van vitamines .
hip
@Hans is Hobby boer Reactie op de laatste zin. HCQ weet ik niet maar idd ivermectine zou ook mogelijk kankerontwikkeling tegen gaan.
jordi 1455
Quote Reactie van @ookeenmelkveehouder:
Niks nieuws hcq zou in een vroeg stadium al toegediend moeten worden wil het effectief zijn. Hoe het met ivermectine zit durf ik niet te zeggen. Bij zon artikel mist de nuance dat het bij vroege toediening juist wel effectief is en daarom in mijn ogen niks anders dan framing. Dezelfde methode had Fauci in Amerika gebruikt om het als niet nuttig te kunnen classificeren.

Het is over algemene bekend als je de medische behandeling in een vroeg stadium begint het de grootste kans van slagen heeft.
+1
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @ookeenmelkveehouder:
Hoe het met ivermectine zit durf ik niet te zeggen.

Je wordt er wormvrij van.
+2
hip
We kunnen het in deze discussie ook over Remdesivir gaan hebben wat ook een dodelijke werking kan hebben en het nierfalen gaf wat in het begin van de pandemie nog aan Covid toegeschreven werd maar van dat middel kwam maar toen dat bekend werd nog lang doorgebruikt is.
Erik1979.
@hip doe dat nou niet. Mij lijkt Kennedy de beste president kandidaat. Als de mensen hier horen dat hij hier over boeken geschreven heeft en over Fauci willen de believers helemaal biden als president.
@Erik1979. Doen ze maar. Nou steek ik voor Kennedy ook me hand niet in het vuur. Net als Trump.
+1
Erik1979.
@ookeenmelkveehouder ik ook niet. "Grote leiders" vertrouw ik allemaal als Poetin 😂 ik denk wel dat Kennedy de leugens over de moorden in zijn familie dan kan openbaren. Hij gelooft wel in het klimaat verhaal 😂😂 kan hij mooi de usa slopen.
hip
@Erik1979. Niet relevant in deze, maar idd goede kandidaat. Zou het prachtig gaan vinden als hij met Vivek Ramaswami zou gaan optrekken, Lijken individueel kansloos maar samen als onafhankelijke kandidaten het misschien wel goed kunnen doen. Denk redelijk dezelfde standpunten waar Vivek de boodschap gemakkelijker brengt. Scherp en zeer adrem daar Kennedy langdradig en in detail is en zijn spraakgebrek hem ook niet helpt
@hip werd iets van 2000 dollar per patiënt/ kuur aan verdiend en koste 10 dollar om te maken. En ja werd verplicht gesteld in Amerika ook. Engeland ook hoop dode mensen door gekomen. Zelfde als de beademingsapparatuur die moest functioneren onder het verkeerde protocol
hip
@ookeenmelkveehouder idd 3000 euro per behandeling in Europa
arie.j
Wat een ophef allemaal over een onderzoek wat vrijkomt en bij sommigen niet in het straatje past.
Heb niet alle reacties gelezen , maar ik las iets over Bloedgroep O
En toen heb ik het papiertje wat nog over was van de militaire keurig destijds, waar mijn bloedgroep toen is vastgesteld , maar gekopieerd en op de PC opgeslagen
Hoef ik voortaan niet meer te zoeken.
Wist wel dat het O was, maar niet meer hoe
Was destijds toen er kinderen kwamen belangrijk, omdat mijn vrouw ook O maar dan precies het tegen gestelde, je hebt positief en negatief.
sorry
Wassut vandaag toch te koud buiten ? @arie.j
+1
arie.j
Quote Reactie van @sorry:
Wassut vandaag toch te koud buiten

Lekker weer in de zon vanmiddag, toch? Beter dan al die regen en wind wat we gehad hebben
Hout op de knotwilgen groeit ook harder met die klimaatverandering, seizoenen worden langer en goed geworteld op veenachtige hier hebben wilgen nooit vocht te kort.
weurding
@arie.j ben jij nou de positieve thuis of de negatieve, dat maak ik niet uit je verhaal op😅
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
@arie.j ben jij nou de positieve thuis of de negatieve, dat maak ik niet uit je verhaal op

Maak niet uit , samen zijn we gewoon neutraal😀
Maar als je precies wilt weten, dan moet je het verhaal over de rhesus factor en zwangeschap maar doorlezen
catharinaziekenhuis.nl/patientenfolders/….
robbies
@arie.j
Quote:
Wat een ophef allemaal

Dat is toch de reden dat je het hier plaatst? Want op inhoud is het compleet irrelevant voor de meeste bezoekers hier. Normaal heeft @Grasbaal een strikt beleid over niet relevante topics,
arie.j
Quote Reactie van @robbies:
Dat is toch de reden dat je het hier plaatst? Want op inhoud is het compleet irrelevant voor de meeste bezoekers hier. Normaal heeft @Grasbaal een strikt beleid over niet relevante topics,

Je weet niet half wat hier voor onzin destijds geplaats is, ja ook op het prikkebord
Het meest absurde verdween door Co na enige tijd
Daarom is het goed dat gewoon de feiten , geconstateerd nadien ook even vertelt worden
.Restant bericht door mezelf verwijderd
robbies
@arie.j de ironie ontgaat je bij het bericht van Bennie.

als Co een bericht verwijderd, dan ga je toch niet zelf een soortgelijk bericht plaatsen?
arie.j
Quote Reactie van @robbies:
@arie.j de ironie ontgaat je bij het bericht van Bennie.als Co een bericht verwijderd, dan ga je toch niet zelf een soortgelijk bericht plaatsen?

Dat eerste zal wel. anders kan ik het helemaal niet meer volgen.
Wat het 2e betreft : Een soortgelijk bericht?
Wat ik plaatste was gewoon de uitkomst van een onderzoek naar een middel wat destijds door alternatievelingen
Maar ook door toen president Donald Trump En hier door Therry Baudet de nodige ophef over werd gemaakt, en mensen op het verkeerde been gezet werden.
Daar even op terugkomen is toch niets zo verkeerd?
robbies
Quote Reactie van @arie.j:
Daar even op terugkomen is toch niets zo verkeerd?

wat voegt het toe op een melkveehoudersplatform? de vorige berichten hoorden hier ook niet thuis, dus dit soortgelijke bericht ook niet.
Vdejong
@robbies kunnen mensen die achter de geraniums zitten hun ei ook kwijt
+2
weurding
@Vdejong knotwilgen meende ik
Vdejong
Twentsch Land
Dat hele Corona gedoe wordt in veel topics aangehaald terwijl het in die topic totaal niet van waarde is !

Nu even een pets terug met een keerzijde is zeker een waardige topic.

@robbies
+1
robbies
@Twentsch Land dat hoort hier sws niet thuis, heb al die reacties links laten liggen. Maar ook dit bericht is niet heel feitelijk. Gisteren op de NPO2 tussen 4 en 6 was een huisarts aan het woord die ook wat voorbehoud had bij dit onderzoek. De waarheid zal wel ergens in het midden van Arie J. en Erik R liggen
+2
Marco69
Bullshit bericht,
Bericht goed lezen, staat "mogelijk" en "waarschijnlijk". Verder zijn sterfgevallen berekend op basis bijwerkingen. Lees bijsluiter elk ander medicijn en je komt waarschijnlijk op zelfde cijfers uit.
Alsof die Mrna covid vaccin van Pfizer uit en te na getest is. Nee dat is het niet! (door Pfizer zelf betaalde onderzoeken en dat in zeer kort tijdsbestek, nog nooit vertoond en ook nog met een nieuwe Mrna techniek.
En dan zou hydroxycholoquine wat al jaren gebruikt wordt doden veroorzaken.
arie.j
Quote Reactie van @Marco69:
Alsof die Mrna covid vaccin van Pfizer uit en te na getest is. Nee dat is het niet! (door Pfizer zelf betaalde onderzoeken en dat in zeer kort tijdsbestek, nog nooit vertoond en ook nog met een nieuwe Mrna techniek.

Natuurlijk mag een fabrikanten de kosten die gemaakt zijn om een geneesmiddel te testen zelf betalen.
En natuurlijk gebeurt dat door een onafhankelijk daarvoor aangewezen instelling
hip
@Marco69 Mogelijk en waarschijnlijk staat in heel veel onderzoeken tegenwoordig. 60-70 % van de onderzoeken die gepubliceerd worden zijn niet reproduceerbaar dit in een tijd dat de wetenschap op een schild wordt gehesen.
de jonge
Kuipers vertrekt al met gierende banden, per direct!!
verwijderd
Albert Altena
@Bennie Stevelink Pas op hoor.
Dit zijn berichten die door sommige groeperingen als waarheid gezien wordt.
+2
labella
@Bennie Stevelink Ik vermoed dat jij ook behoorlijke hersenschade hebt opgelopen door het vaccin.😜
Erik1979.
@Bennie Stevelink ik vertel het overal. Jij bent een geweldige schrijver. 👍👍👍 Echt mooi.
arie.j
Verwijderd door mezelf.
+1
Framos
@Bennie Stevelink ,🤣 Je leert het al 👍
+2
George
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
De laatste week voor kerst heb ik mij weer laten vaccineren.

Ja dat verbaasd me dan weer niks.
+2
Vdejong
@Bennie Stevelink
Quote:
De laatste week voor kerst heb ik mij weer laten vaccineren
loop je ook nog steeds met een mondkapje?
Raben
Zover ik het begrijp , is dit medicijn in het begin gebruikt in ziekenhuizen omdat er nog niets anders was en veel onwetendheid, maar wetenschappers hadden positieve resultaten en als het wetenschappelijk bewezen is dan is dat zo , maar zaten fout en is later niet meer gebruikt , is na die tijd populair geweest bij mensen met wantrouwen .
pieta
Quote Reactie van @Raben:
wetenschappers hadden positieve resultaten en als het wetenschappelijk bewezen is dan is dat zo

Het was niet wetenschappelijk bewezen. Er leken positieve resultaten te zijn. Dat is net wat anders.
+1
hip
@Raben Didier Raoult en Zelenko hebben HCQ op grote schaal ingezet en behaalden positieve resultaten.
Bij de eerste Sars uitbraak aan het begin van de eeuwwisseling bleek het ook te werken. Sars COV2 is de door mensenhanden verminkte nakomeling van dat virus dus is het logisch dat HCQ een positieve bijdrage zou kunnen leveren. Toen kwam de weerstand tegen dat goedkope mogelijke middel want het vaccin zou de enige wijze zijn om dit virus te bestrijden. Miljarden winst voor een kort 'werkende' therapie waarvoor je elk half jaar in de rij mag gaan staan. Dat de prik repeterend was was bij aanvang bekend maar werd niet gecommuniceerd.
Erik1979.
blckbx.tv/ hier is een dokter aan het woord die het voor geschreven heeft. Dit ook maar eens luisteren.
de jonge
Ondertussen... op de site van de rijksoverheid...De rol van de overheid
De rol van de overheid bij (langdurige) klachten na vaccinatie is beperkt. Is de producent verantwoordelijk voor een bepaalde bijwerking van een vaccin? Dan kan de overheid alleen onder specifieke en strikte voorwaarden de aansprakelijkheid van de producent overnemen. Deze voorwaarden zijn geregeld in contracten tussen de overheid en producenten. Stelt u de overheid aansprakelijk voor de gevolgen van de bijwerkingen van het vaccin? Dan zal de rechter per geval beoordelen of de overheid daarvoor wel aansprakelijk kan zijn.
Raben
@de jonge de producenten waren al vrijgesteld van verantwoordelijkheid cq aansprakelijk, dus is het allemaal vrije keuze geweest .
arie.j
Redde bewuste zgn. malariamedicijn ook levens van coronapatiënten?
Het antwoord is,nee.. Daarmee is dit hoofstuk ook afgesloten
nu.nl/coronavirus/6297433/…
Al blijven er natuurlijk hardnekkige volhouders, die alles wat ze niet zint aan zgn. complotverzinsels ophangen.
Stel je voor dat ze hun ongelijk zouden toegeven
Voorspelbaar dat ze de boodschapper en nieuwsbron de schuld geven
Ze doen maar...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overleden , covid-19 , nederland en hydroxycholoquine geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
130
DEELNEMERS
27
WEERGAVES
2.426