Illustratie van: Alex Miedema

Duitse CO2-uitstoot zakt terug tot laagste niveau sinds de jaren vijftig



Quote:
De CO2-uitstoot in Duitsland is afgenomen tot het laagste niveau sinds de jaren vijftig. Daarmee ligt het land op koers om de eigen reductiedoelen te halen. De afname komt vooral door het afgenomen gebruik van kolencentrales.

Deel dit topic

Reacties

+2
m uut m
En hiermee komt Duitsland volledig tot stilstand.
weurding
Begin jaren 50 waren ze nog volop met de wederopbouw bezig
+2
casev2
Alle kerncentrales gesloten en ook minder kolencentrales gebruikt? Klopt dat wel? Of zijn de duitsers inmiddels ook bekwaam in het creatief boekhouden geworden?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @casev2:
Klopt dat wel?

Papier is geduldig, ook in Duitsland.
+2
duitser
@casev2 kerncentrales zijn dicht. Kolen dacht ik nog niet.

Mooi hè die groene generatie? In paar jaar een machtig industrieland naar de kl*ten brengen.
+2
casev2
@duitser ieder land krijgt de regering die het verdiend...
Duitsers blijven op 'n 1 of andere manier gewoon op de grühne stemmen...
Erik1979.
@casev2 vandaag weer veel geblabla in de lsv groepen. De hogere leiders zijn iets beter op de hoogte. Maar hier sluiten ze gewoon de afd uit vanuit de leiding. Hebben 20 tot 30< van de stemmen bij de peilingen. Staan 100% achter de boeren. Fdp en de linke vliegen er waarschijnlijk uit vanwege de 5% grens. Wagenknecht is de vraag wat er mee gaat gebeuren. Is wel een communist maar staat wel achter de boeren. Of ze de stemmen bij de afd gaat halen weten we niet. Komt er dus op neer dat als de cdu de afd uitsluit en dus ook onder goedkeuring van de achterban dat de cdu samen moet met de 10% van de Grüne. Dan is gewoon iedere niet afd stem een stem op de Grüne. Dan bepaalt 10% ideologische gedreven mensen wat er gaat gebeuren. Ik kan er niet bij dat de Duitsers dat toe laten. Ik begrijp het echt niet. Liever land kapot dan met de zogenaamde door de msm benoemde rechts extremisten samen werken. Ons echt heel mooie Duitsland gaat hierdoor compleet naar de kloten.
bio boer
@Erik1979. dat gebeurt hier ook met pvv waren ze niet de grootste geworden werden ze zo bij het oud vuil gegooid hoe veel stemmen ze ook hebben
+1
Erik1979.
@bio boer paar grote verschillen. De Grüne zijn zeer ideologische. Ga ik niet meer over schrijven want dat mag hier niet. De meeste landbouw vertegenwoordigers hebben geen enkel probleem met FvD of pvv. Die sluiten ze niet uit. Dat doet de politiek, maar niet de landbouw belangenbehartiging. Daardoor wordt de politiek gedwongen om afscheid te nemen met het linkse sloop beleid. Wat heb je hier in Duitsland aan dat er nieuwe verkiezingen komen als de Grüne moeten mee regeren omdat een derde uitgesloten en als minderwaardig en niet capabel gevonden wordt. Want dat zeggen de mensen over de afd kiezers. Nu is het beter om het land nog verder te slopen tot er een meerderheid komt bij de afd of afd met een normale partij die niet uitsluit dan houdt het slopen pas op. Veel trekkers die bij ons lopen inclusief andere bedrijven gaan maandag de straat op. Ik ga mijn koeien verzorgen. Ik steun de acties. Maar het leed is nog niet groot genoeg 😢
bio boer
@Erik1979. pvv werd hier ook uitgesloten en de vvd ging over links met pvda d66
Erik1979.
@bio boer maar niet door fdf. Een deel van de lsv bestuurders sluit de afd uit
bio boer
@Erik1979. ja oke al die Duitse afkortingen en nemen ken ik niet is duidelijk nu 😁
Erik1979.
@casev2 wij hebben afgelopen weken 50% kolenstroom gebruikt. Ik denk dat er wat gerommeld is met de getalletjes 😂😂😂 vertrouw nooit de statistieken die je niet zelf vervalst hebt!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland en co2-uitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN